2k monitör tavsiyesi. Bütçe 10 k max.

Uryu

80+
Reaksiyon skoru
4
2k monitör tavsiyesi istiyorum. Max bütçem 10k. Lenovo Legion R27QE bu fiyatlara hala mantıklı mı ? Mantıklı ise pixel sorununda MediaMarkt değişimde sorun çıkarır mı ? Online mağazasından alışveriş yapmayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize açığım.

2k monitör tavsiyesi istiyorum. Max bütçem 10k. Lenovo Legion R27QE bu fiyatlara hala mantıklı mı ? Mantıklı ise pixel sorununda MediaMarkt değişimde sorun çıkarır mı ? Online mağazasından alışveriş yapmayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize açığım.
Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Uryu
philips evnia 2k 180hz 7 aydır kullanıyorum bir ara 7999 TL düşmüştü. Hdr var pivot özelliği de var. Şu an sıkıntısız.

• Beğen
Teşekkür ettim bi araştırayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satışta yok malesef :D
Öyle arada stok gelince 8bin civarı alınabilir. Panel hatları sağlam Hayatta sahip olduğum tek ölü pikselsiz ve ışık sızması neredeyse sıfır olan monitör. Msi Asus ve Samsung karanlıkta kutsal kase gibi parıldıyorlardı.

• Beğen
  • Beğen
Cevaplar için çok çok sağolun. İlginize teşekkür ederim.

Hocam az da olsa fps oynuyorsan o bütçeye belki çok az daha yukarısına 240-260 hz almanı tavsiye ederim asusun bir monitörü vardı 260 hz ama pivot yoktu galiba bakmanı öneririm

Curved'e karşı biraz önyargılıyım. Düz ekran bir monitör tavsiye edecek olsan, hangi monitörü tavsiye ederdin hocam ?
Hocam bende alırken curved istemiyordum fakat şimdi düz ekrandan daha iyi geliyor bana yan yana ve g65b bu fiyat bandlarında 9500tlye rakipsiz yine de tabii ki karar sizin

• Beğen
Hocam bende alırken curved istemiyordum fakat şimdi düz ekrandan daha iyi geliyor bana yan yana ve g65b bu fiyat bandlarında 9500tlye rakipsiz yine de tabii ki karar sizin
Lenovo legion R27QE siparişi verdim hocam. Taksitli olarak. Daha önce kullanma şansım oldu ve beğenmedim. Cidden Curved olmasa direk tercih ederdim. Herşeyin hayırlısı olsun artık.

Lenovo legion R27QE siparişi verdim hocam. Taksitli olarak. Daha önce kullanma şansım oldu ve beğenmedim. Cidden Curved olmasa direk tercih ederdim. Herşeyin hayırlısı olsun artık.
Hayırlı olsun hocam o da çok iyi monitördür

• Beğen
Geri