2k monitör tavsiyesi istiyorum. Max bütçem 10k. Lenovo Legion R27QE bu fiyatlara hala mantıklı mı ? Mantıklı ise pixel sorununda MediaMarkt değişimde sorun çıkarır mı ? Online mağazasından alışveriş yapmayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize açığım.
Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin.2k monitör tavsiyesi istiyorum. Max bütçem 10k. Lenovo Legion R27QE bu fiyatlara hala mantıklı mı ? Mantıklı ise pixel sorununda MediaMarkt değişimde sorun çıkarır mı ? Online mağazasından alışveriş yapmayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize açığım.
Curved'e karşı biraz önyargılıyım. Düz ekran bir monitör tavsiye edecek olsan, hangi monitörü tavsiye ederdin hocam ?Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin.
Teşekkür ettim bi araştırayım.philips evnia 2k 180hz 7 aydır kullanıyorum bir ara 7999 TL düşmüştü. Hdr var pivot özelliği de var. Şu an sıkıntısız.
Satışta yok malesefTeşekkür ettim bi araştırayım.
Öyle arada stok gelince 8bin civarı alınabilir. Panel hatları sağlam Hayatta sahip olduğum tek ölü pikselsiz ve ışık sızması neredeyse sıfır olan monitör. Msi Asus ve Samsung karanlıkta kutsal kase gibi parıldıyorlardı.Teşekkür ettim bi araştırayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satışta yok malesef![]()
Hocam bende alırken curved istemiyordum fakat şimdi düz ekrandan daha iyi geliyor bana yan yana ve g65b bu fiyat bandlarında 9500tlye rakipsiz yine de tabii ki karar sizinCurved'e karşı biraz önyargılıyım. Düz ekran bir monitör tavsiye edecek olsan, hangi monitörü tavsiye ederdin hocam ?
Lenovo legion R27QE siparişi verdim hocam. Taksitli olarak. Daha önce kullanma şansım oldu ve beğenmedim. Cidden Curved olmasa direk tercih ederdim. Herşeyin hayırlısı olsun artık.Hocam bende alırken curved istemiyordum fakat şimdi düz ekrandan daha iyi geliyor bana yan yana ve g65b bu fiyat bandlarında 9500tlye rakipsiz yine de tabii ki karar sizin
Hayırlı olsun hocam o da çok iyi monitördürLenovo legion R27QE siparişi verdim hocam. Taksitli olarak. Daha önce kullanma şansım oldu ve beğenmedim. Cidden Curved olmasa direk tercih ederdim. Herşeyin hayırlısı olsun artık.