❌İndirim Bitti! DARK 120mm standart kasa fanı 89₺

Hiç mi iş görmüyor ya? Egzoz olarak kullanacağım yukarı 2 adet.
2 tane üste alsam değer mi. ses yapar mı
süs niyetine takabilirsiniz.

2 tane üste takmak cok bir fayda saglamaz 1 derece belki oynar yada oynamaz tabi kasanın durumunu bilmedigim icin kabataslak bir yorum .

2 tane yan yana takmakta kasanın basına dogru takılcak bir fanda o sürkülasyona zarar

süs niyetine takabilirsiniz.

2 tane üste takmak cok bir fayda saglamaz 1 derece belki oynar yada oynamaz tabi kasanın durumunu bilmedigim icin kabataslak bir yorum .

2 tane yan yana takmakta kasanın basına dogru takılcak bir fanda o sürkülasyona zarar
Kasayı atayım. Bunda hava sirkülasyonu kötü köşede kaldığı için. En azından sıcak havayı dışarı atsın diye almak istiyorum. Bos masraf ise gerek yok. Stres testinde 90lari aşıyor. Macun mx4 temizliğini bakımını yaptım.

Ekler

• IMG_20250728_205241.webp
    IMG_20250728_205241.webp
    421 KB · Hit: 45
  • IMG_20250728_204845.webp
    IMG_20250728_204845.webp
    295.6 KB · Hit: 47
Kasayı atayım. Bunda hava sirkülasyonu kötü köşede kaldığı için. En azından sıcak havayı dışarı atsın diye almak istiyorum. Bos masraf ise gerek yok. Stres testinde 90lari aşıyor. Macun mx4 temizliğini bakımını yaptım.
stress testlerinde cpular ısınması normal gündelik hayatta sorun yoksa problem yok

stress testlerinde cpular ısınması normal gündelik hayatta sorun yoksa problem yok
Aşırı sıcak oluyor kasa ve masa. Mesh olmaması da büyük etken tabii ki. Elden geldiğince ucuz çözmek/iyi hale getirmek istiyorum.

intake olarak 3 tane alınır mı kasamda hic intake fanı yok, hic yoktan iyidir bence

Aşırı sıcak oluyor kasa ve masa. Mesh olmaması da büyük etken tabii ki. Elden geldiğince ucuz çözmek/iyi hale getirmek istiyorum.
atılan kasanın sorunu cıkısı degil girişi siz buna 3 fan baglayın 3 fan toplam 150 cfm versin bu kasadan dolayı iceri 150 cfm basamaz
icerde hava yoktur ki . buna yapılcak en güzel şey ön camın sökülüp fandan en az 2 cm uzak olcak sekilde birtane havafiltresi takmak

Diyelim 2 tane 4pinli fan var sys_fan1 en ikisini bagladik. 2 tane de 3pinli fan olsun onu da sys_fan2 baglansa biostan sysfan3 DC alınsa calismaz mi böyle iki fan Grubu 2 farklı fan soketin de
1 tane 4pinli fanın varsa çoklayıcı ile bu 3pinli fanları ona bağlarsın. 4 pinli fanın hızına göre diğerleride onun hızında döner. Anakartta farklı yere takmayacaksın. 4 pibli fana 3pinli fanları bağlayacaksın..

atılan kasanın sorunu cıkısı degil girişi siz buna 3 fan baglayın 3 fan toplam 150 cfm versin bu kasadan dolayı iceri 150 cfm basamaz
icerde hava yoktur ki . buna yapılcak en güzel şey ön camın sökülüp fandan en az 2 cm uzak olcak sekilde birtane havafiltresi takmak
İçeri basmayacak ki. Dışarı çekecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buna yapılcak en güzel şey ön camın sökülüp fandan en az 2 cm uzak olcak sekilde birtane havafiltresi takmak
Bunu da deneyecegim

fan çarpı cfm?

lan 75 liralık kuponum vardı ah be

şansa Vodofone üzerinden 100 lira kupnum varmış. 2 tanesi 78 lira + ücretsiz kargo. alsam mı

Geri