Güvenilir crack oyun siteleri

dediğin iki site de piyasanın en güvenilirleridir torrent olarak da qbittorrent öneririm açık kaynak olduğundan dolayı güvenilir bir yazılımdır
Hocam, ben qbittorrent indirdim ama herkes fitgirl’den indirirken bilgisayarın kullanılamaz hale geldiğini söylüyor. Artık DODI kullanmayı düşünüyorum, videolarda da DODI’nin daha iyi olduğunu söylüyorlar.

Selam arkadaşlar
PC için Red Dead Redemption 2 indirmek istiyorum ama güvenilir bir site bulamıyorum. İnternette çok fazla seçenek var ama çoğu ya sahte ya da virüs içeriyor gibi duruyor. Daha önce bu oyunu sorunsuz bir şekilde indirip oynamış olan varsa, hangi siteyi kullandığını yazabilir mi? Gerçekten temiz, çalıştığına emin olduğunuz bir kaynak arıyorum.
fitgirl

Hocam, ben qbittorrent indirdim ama herkes fitgirl’den indirirken bilgisayarın kullanılamaz hale geldiğini söylüyor. Artık DODI kullanmayı düşünüyorum, videolarda da DODI’nin daha iyi olduğunu söylüyorlar.
bir farkı yok fitgirl fazla sıkıştırma yaptığı için kurulumda cihaz daha fazla yük altında kalma olayı olabiliyor ama onun içinde max 2gb ram ile sınırla seçeneği mevcut ancak herhangi bir zarar vermiyor hangisini kullanmak istediğiniz size kalmış ciddi farklar yok

Fullprogramlarindir
Fitgirl repack

bir farkı yok fitgirl fazla sıkıştırma yaptığı için kurulumda cihaz daha fazla yük altında kalma olayı olabiliyor ama onun içinde max 2gb ram ile sınırla seçeneği mevcut ancak herhangi bir zarar vermiyor hangisini kullanmak istediğiniz size kalmış ciddi farklar yok
Hocam benim internet 1.5-2mb/s yani emin değilim çok biri inerken biri kurulurken çok uzun sürüyo hangisi daha mantıklı bilmiyorum

Hocam benim internet 1.5-2mb/s yani emin değilim çok biri inerken biri kurulurken çok uzun sürüyo hangisi daha mantıklı bilmiyorum
Bu kadar didik didik düşünücek bişey yok, hangisi daha kısa sürer demek yerine ilk cevabı aldıktan sonra indirmeye başlayıp inince de kuruluma başlasaydın şuan oynuyo olucaktın

indireceğin oyunu seç 2 siteden de torrent dosyasını indir boyutları karşılaştır ona göre seçimini yaparsın

Geri