Anakartın hasar görmesi kolay mı? Lütfen yardım

Zaaveets

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
44
Bu resimde işaretli kısım biraz yamuk oldugundan anakartın kasaya baglanması gereken deliğe girmiyodu bende biraz zorladım arkadaşta anakaartın arkasındaki beyaz küçük sivri pim gibi şeylere zarar vermişsindir falan dedi anakart kolay hasar görürmü ya 0 gelen kasada o bu resimdeki kısım yamuk oldugundan anakartı takamadım

WhatsApp Görsel 2025-07-29 saat 00.34.41_c6f394e0.webp

uyuyamıyorum kafamın içinde dolaşıyo kendimi 3 bin tl zarara sokmak

Kolay kolay bir şey olmaz, fotoğraf varsa yükle bakalım.

Kolay kolay bir şey olmaz, fotoğraf varsa yükle bakalım.
Anakarttin arkasını atsana ni hocam
Bir şey kırdın mı merak etme kolay kolay bozulmaz kart.
Kırmadım hayır ama arkadaş arkadaki pinlere elinle bile dokunma bozuluyo dedi ve çok korktum en azından sizden bilgi alayım ya fotodan çok bir şey belli olmuyor parçalar çok küçük dikkat etmem gereken bir şey var mı? Asıl zorlamayı anakartı kasaya vidalarken o yamuk parça girmediği için alta baskı yaptı biraz ondan olduysa olur diye düşünüyorum. ekran kartım yarın geliyo deneyemiyorum ve panik yaptım
WhatsApp Görsel 2025-07-29 saat 00.51.16_2eb567da.webp
WhatsApp Görsel 2025-07-29 saat 00.51.24_24d0208e.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu beyaz küçük sivri pinlere bir şey oldumu diye korkuyorurm

Kırmadım hayır ama arkadaş arkadaki pinlere elinle bile dokunma bozuluyo dedi ve çok korktum en azından sizden bilgi alayım ya fotodan çok bir şey belli olmuyor parçalar çok küçük dikkat etmem gereken bir şey var mı? Asıl zorlamayı anakartı kasaya vidalarken o yamuk parça girmediği için alta baskı yaptı biraz ondan olduysa olur diye düşünüyorum. ekran kartım yarın geliyo deneyemiyorum ve panik yaptım
Merak etme hiçbir şey olmaz dokunsan bile. Kaç tane koruma var en fazla kısa devre yapar o bile elektrik kesintisiyle anca olur olursa tabii onuda servis düzeltir.

Kırmadım hayır ama arkadaş arkadaki pinlere elinle bile dokunma bozuluyo dedi ve çok korktum en azından sizden bilgi alayım ya fotodan çok bir şey belli olmuyor parçalar çok küçük dikkat etmem gereken bir şey var mı? Asıl zorlamayı anakartı kasaya vidalarken o yamuk parça girmediği için alta baskı yaptı biraz ondan olduysa olur diye düşünüyorum. ekran kartım yarın geliyo deneyemiyorum ve panik yaptımAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu beyaz küçük sivri pinlere bir şey oldumu diye korkuyorurm
Abartmış

Yükseltme vidası yamuk gözükmüyor anakart aynası yüzünden anakart sağa kayıyor muhtemelen

aynayı düzgünce oturtup anakartı hafif sola iterek vidalamak lazım

Geri