En iyi yapabileceğin şey yıldız kasıp hiç bir şey almadan yeni kasanın gelmesini bekleyip onu satmak olur ama o da ne zaman gelir bilinmezcs2de seçkinden 16 dolar kastım ve ne yapacağımı şaşırdım bilet almak mantıklı mı alınca ne almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
şu an 2 kasa var onlar için kasıp hepsiyle kasa alsam ufak bi miktar kar edemezmiyimEn iyi yapabileceğin şey yıldız kasıp hiç bir şey almadan yeni kasanın gelmesini bekleyip onu satmak olur ama o da ne zaman gelir bilinmez
50 kuruş karı ya var ya yok onun için değer mi senceşu an 2 kasa var onlar için kasıp hepsiyle kasa alsam ufak bi miktar kar edemezmiyim
yan hesaba seçkin alma işini değerlendirir misiniz hocamDostum yıldızları biriktir sızıntılara göre valve kumar mantığını bitirmek için ne kadar yıldız koyarsan o kadar iyi item alabileceğin bi sistem getircek globaldaki traderlar yıldız biriktiriyor bu muhabbeten dolayı
Alınır her türlü. Haftalık ortalama 0.3 dolar ile 2.2 dolar arasında item düşme olasılığı var. Yeni hesaplara genelde daha iyi itemler düşüyor heralde. Benim 2. hesaba 1 2 dolarlık kasa düşerken ana hesaba 30 centlik kasa düşüyor genelde.yan hesaba seçkin alma işini değerlendirir misiniz hocam
ama çok vaktim olmuyo işte yani maks 100tl için birgünümü harcamak mantıksız gibi geliyoAlınır her türlü. Haftalık ortalama 0.3 dolar ile 2.2 dolar arasında item düşme olasılığı var. Yeni hesaplara genelde daha iyi itemler düşüyor heralde. Benim 2. hesaba 1 2 dolarlık kasa düşerken ana hesaba 30 centlik kasa düşüyor genelde.
1 1.5 saatte tamamlanan bir şey. Ölüm maçı atman lazımama çok vaktim olmuyo işte yani maks 100tl için birgünümü harcamak mantıksız gibi geliyo
Ben tr de çok hesap ile kasa kasanlar biliyorum herifin biri 1k ya yakın rüyalar kasası biriktirmiş yanında gelen droplar cabası her türlü amorti eden bir sistemyan hesaba seçkin alma işini değerlendirir misiniz hocam