K.R.A.T.O.S
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 505
Gta 6 için en uygun alternatif bu gibi pc iyi ama oyun pc çıkana kadar kim öle kim kala
Kullanan varsa önerir misiniz?
Series S de fidelity açamıyorsun fark o zaten. Diğer konsolların performans modundan bile kötü kalite ve düşük FPS ile açıyor oyunları.1TB modelini alicaksan oneririm, yoksa 60fps'mis yok oyleymis yok boylemis o konsola ozel optimize edilecek ve grafikler downlanacak zaten 30fps calistirir bu yuzden oneririm. Benimde arkadas Polonya'ya gidecek ve bende SADECE GTA 6 icin konsol alicam PC'ye cikinca saticam o yuzden Series S alasaim var fazla para harcamadan GTA 6 oynamak icin. Diger konsollarda 30 oynatir ornek veriyorum ama grafikleri daha iyi olur bunu da goz onunde bulundurmak lazim oda sana ka,mis GTA 5'te bile buyuk fark var cunku aralarinda grafik olarak. Series S'te mesela Fidelity mode kullansan bile mesela Ray-Tracing kapali yansimalar hep Low ayarlarda gibi. Dedigim gibi o yuzden sana kalmis.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
500GB modelde cunku kullanilabilir alan 360GB diye biliyorum ve konsol tarafinda oyunlar hep daha buyuk, GTA 6 kac GB bilmiyoruz veya sadece GTA 6 indirirsin yanina hic bir sey almaz daha konsol.
Grafiğin önemi yok hocam pc çıkana kadar götürsün yeter ps5 ten mantıklı bence1TB modelini alicaksan oneririm, yoksa 60fps'mis yok oyleymis yok boylemis o konsola ozel optimize edilecek ve grafikler downlanacak zaten 30fps calistirir bu yuzden oneririm. Benimde arkadas Polonya'ya gidecek ve bende SADECE GTA 6 icin konsol alicam PC'ye cikinca saticam o yuzden Series S alasaim var fazla para harcamadan GTA 6 oynamak icin. Diger konsollarda 30 oynatir ornek veriyorum ama grafikleri daha iyi olur bunu da goz onunde bulundurmak lazim oda sana ka,mis GTA 5'te bile buyuk fark var cunku aralarinda grafik olarak. Series S'te mesela Fidelity mode kullansan bile mesela Ray-Tracing kapali yansimalar hep Low ayarlarda gibi. Dedigim gibi o yuzden sana kalmis.
500GB modelde cunku kullanilabilir alan 360GB diye biliyorum ve konsol tarafinda oyunlar hep daha buyuk, GTA 6 kac GB bilmiyoruz veya sadece GTA 6 indirirsin yanina hic bir sey almaz daha konsol.
Şimdilik önemli değil grafik ya oynanışı iyi olacaktır zayenSeries S de fidelity açamıyorsun fark o zaten. Diğer konsolların performans modundan bile kötü kalite ve düşük FPS ile açıyor oyunları.
Tahminimce tüm konsollar bu oyunu 30FPS oynatır bu arada. Performans modu olacağını sanmıyorum.
Evet şu an ikinci elde alınabilicek en mantıklı konsol. Ama depolama sıkıntısı var 364gb geliyor. Onun dışında optimize edilmiş her oyunu kasma donma olmadan oynatıyo. Benzer performansı 20bin liralık pc toplayarak alırsınGta 6 için en uygun alternatif bu gibi pc iyi ama oyun pc çıkana kadar kim öle kim kala
Fidelty var Series S'te hatta Performance modu 60 fps low graphic olarak geciyor, Fidelty modu ise 30fps medium graphic, diger konsollara gore tek farki Ray-Tracing yok yada oyun yapimcisi o konsola ozel eklmemis oluyor genelde, eklese de performanc ciddi anlamda duser.Series S de fidelity açamıyorsun fark o zaten. Diğer konsolların performans modundan bile kötü kalite ve düşük FPS ile açıyor oyunları.
Tahminimce tüm konsollar bu oyunu 30FPS oynatır bu arada. Performans modu olacağını sanmıyorum.
Ddr5 bi sistemim var hocam yüksek kalite ve fps de açar ama pc ne zaman gelir allah bilir onun dışında ek ssd falanda var tskılırsa takar devam ederimEvet şu an ikinci elde alınabilicek en mantıklı konsol. Ama depolama sıkıntısı var 364gb geliyor. Onun dışında optimize edilmiş her oyunu kasma donma olmadan oynatıyo. Benzer performansı 20bin liralık pc toplayarak alırsın
O zaman alabilirsiniz hocam bende Siyah yenilenmis modelini dusunuyorum 1TB, yenilenmisleri arastirdim bu telefon piyasasi gibi degil, direkt olarak microsofttan cikma bunlar diye biliyorum, cunku yenileyen bir firma vs. yok ama telefonda cok fazla firma var bu onun gibi degil ve Yenilenmis Siyahlar 1TB, hatta siyahin zaten 500GB olani yok zaten.Grafiğin önemi yok hocam pc çıkana kadar götürsün yeter ps5 ten mantıklı bence
Şimdilik önemli değil grafik ya oynanışı iyi olacaktır zayen
flytechnologystore.com
O konsolun tek olayı oyunların optimize edilmesi zaten, yoksa RX 580 bile 6TFLOP iken bu konsol 4TFLOP GPU ile hiçbir şey oynatamazdı.Evet şu an ikinci elde alınabilicek en mantıklı konsol. Ama depolama sıkıntısı var 364gb geliyor. Onun dışında optimize edilmiş her oyunu kasma donma olmadan oynatıyo. Benzer performansı 20bin liralık pc toplayarak alırsın
Buda iyiymiş hocam buna bi bakayım şimdi alsmam ama bakalım allsh büyük hallederimO zaman alabilirsiniz hocam bende Siyah yenilenmis modelini dusunuyorum 1TB, yenilenmisleri arastirdim bu telefon piyasasi gibi degil, direkt olarak microsofttan cikma bunlar diye biliyorum, cunku yenileyen bir firma vs. yok ama telefonda cok fazla firma var bu onun gibi degil ve Yenilenmis Siyahlar 1TB, hatta siyahin zaten 500GB olani yok zaten.
Fly Technology
flytechnologystore.com
Buradan bakabilirsiniz benim favorilerimde
Oyunların çoğunda 60FPS modu yok Series S için. Yine de koyan birkaç firma vardır belki.Fidelty var Series S'te hatta Performance modu 60 fps low graphic olarak geciyor, Fidelty modu ise 30fps medium graphic, diger konsollara gore tek farki Ray-Tracing yok yada oyun yapimcisi o konsola ozel eklmemis oluyor genelde, eklese de performanc ciddi anlamda duser.
Series mantıklı hocam. Zaten series s pc oyuncularına yönelik üretilmiş bence. Tam da arada bi hikayeli oynayanlara yönelik. Bence fazla para vermeye gerek yok konsol ihtiyacını karşılar. 8bin altına garantili bulabilirsen tadından yenmez. Bende geçen sene 9,5a çift kol 15ay garantili aldım alır almaz garantiye yollayıp değişim yaptım. Halen o mevzu varsa mis gibi ikinci el parasına sıfır konsolun oluyoDdr5 bi sistemim var hocam yüksek kalite ve fps de açar ama pc ne zaman gelir allah bilir onun dışında ek ssd falanda var tskılırsa takar devam ederim