tuttumseni
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
nasıl yani oyuna girebildiniz mibende çalıştı haberiniz olsun
nasıl yani oyuna girebildiniz mibende çalıştı haberiniz olsun
evet multiye girdim açtınasıl yani oyuna girebildiniz mi
evet multiye girdim açtı
Evet kitaplıgımdan indirdim şimdi spora gidiyorum multi açtıysa hikayede açar deneyecek varsa multi indirsinHikaye moduna bakabilirmisin ?
Bilgisayar için olanı indirdiniz değil mi ?
gamepassın var mıEvet kitaplıgımdan indirdim şimdi spora gidiyorum multi açtıysa hikayede açar deneyecek varsa multi indirsin
Oyun içi tekrar satın alım istemiş çoğu kişide üstteki arkadaşta gamepass vardı büyük ihtimalle o şekilde giriş yapabildi.beyler bende aldım ikisini microsoft store den arattırın AL diyor. aliınca xbox uygulamasını açına ttıklayın. store ile xbox hesabınız aynı olcak. yoksa gerçekten satın alsanız da açmaz zaten. modern warfare oyunlarında böyle. oyuna girerse efso
Var ama gamepass sürümü indirmedim kiyaplıgımda bulunan ürünü indirdimgamepassın var mı
valla gamepassa sahip olduğunu bilip de bende sorun olmadı diyorsaOyun içi tekrar satın alım istemiş çoğu kişide üstteki arkadaşta gamepass vardı büyük ihtimalle o şekilde giriş yapabildi.
Gamepass olduğu için girmişsindir büyük ihtimalle diğer forumlarda kimse oyuna giriş yapamamış satın almalarını istemiş tekrardan
iki hesbaında aynı mıBeyler bende de girmedi satın alma sayfasına yönlendirdi Bence indirmeyin
bencede öyle olmuşturGamepass olduğu için girmişsindir büyük ihtimalle diğer forumlarda kimse oyuna giriş yapamamış satın almalarını istemiş tekrardan