Adam alıyor 5070 ti 12. gün hevesini alıyor sonra gidiyor iade ediyor. Ya da 10.11. gün 5080 idirime giriyor ulan 10k daha katıp onu alayim diye veriyor kargoya gönderiyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya ? Ben sizi keyfiniz yüzünden 2. el ürün kullanmak zorunda mıyım ? belki sen o karta 10 gün mining yaptın nerde bileceğim. Bazı şeylerin koşulsuz iadeleri alınmıyor. Mesela işlemci soğutucularını kesinlikle almıyorlar macun sürüldüğü için. Yani bu ekran kartlarını neden böyle yapmıyorlar anlamıyorum. Alan kişinin kusuru yoksa geri alma arkadaşım. Adam alıyor beğenmiyor yolluyor. Kıyafet mi bu ? Ayrıca belki görmemişsinizdir gelen 2. üründe görüntü vermedi ve arızalı çıktı

neyse demekki varmış bundada hayır. 9k altı fiyatına PNY çektim umarım pişman olmam.
Hocam şu an ülke genelinde iğrenç bir hava var. Hele sizinki bu havada uzay sistemi hiçbir hava akışı yok. Çok normal bence. Sağlam bir kasa alıp Hava akışı sağlarsan klimalı bir odada gayet normal değerleri alırsın. Kasa arıyorsan kendi kullandığım kasayı öneririm mükemmel bir kasa F/P. Dark maxima V30. Ek olarak 3 tane fan alıp dizayn yapabilirsiniz. Tekrardan hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın canınızı sıkmayın havalar çok sıcak gayet normal.