Fps oyunlarında drop sorunu yaşıyorum

İkinci el geçerse mantıklı, ama am5 geçecekse aşağıda belirttiğim gibi sistemi komple satıp hazır sisteme geçmesi daha mantıklı.
2070S i küçük görüyorsun gibi geldi ekran kartı bence işini halen görebilir güncel kartlarla yazılım mukayesesi yapılmazsa

İkinci el geçerse mantıklı, ama am5 geçecekse yukarıda belirttiğim gibi sistemi komple satıp hazır sisteme geçmesi daha mantıklı.
sistemi komple satmak uzun sürer ve ne kadara satabilceğimide bilmiyorum o yüzden çekiniyorum işlemci ve anakart satıp arkadaşların dediği gibi b650 ve 7500f e geçmek daha kolay olur gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2070S i küçük görüyorsun gibi geldi ekran kartı bence işini halen görebilir güncel kartlarla yazılım mukayesesi yapılmazsa
zaten benim oynadıgım oyunlar full fps üzerine hikaye oyunları hiç oynamadım ekran kartının cok yüksek olması çok yardımı dokunucağını sanmıyorum

sistemi komple satmak uzun sürer ve ne kadara satabilceğimide bilmiyorum o yüzden çekiniyorum işlemci ve anakart satıp arkadaşların dediği gibi b650 ve 7500f e geçmek daha kolay olur gibi

zaten benim oynadıgım oyunlar full fps üzerine hikaye oyunları hiç oynamadım ekran kartının cok yüksek olması çok yardımı dokunucağını sanmıyorum
Am5 sisteme geçerseniz RAM de değiştirmeniz gerekecek, unutmayın.

Yerinizde olsam eğer sistemi komple satmayacaksam, ikinci elde 5700x3d ve güzel bir b550 anakart kovalardm. Ya da bunların sıfır fiyatlarının iyi olduğu bir indirim de iş görür.

İşlemciyi yüksek tutmak önemli fpslerde 7500f e geçtikten sonra eline 15k gibi bir para geçerse 7800x3dye geçersin senin için fazla fazla yeterli olur

Birde işlemci soğutucun ne?

Geri