OSİMHEN GALATASARAYDA

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
342
süper ligin ve ülkemizin en pahalı transferi Galatasaray'da tam 91 milyon dolar ne düşünüyorsunuz bu paraları nerden buldular nereden baksan 150 milyon dolar maliyet

Gs li olarak 3 takımında siyasiler tarafından kitleleri uyutmak için trasnferler yaptığını düşünüyorum. O paraları burdan kimse ödeyemez fenerde bjk de gs de

Gs li olarak 3 takımında siyasiler tarafından kitleleri uyutmak için trasnferler yaptığını düşünüyorum. O paraları burdan kimse ödeyemez fenerde bjk de gs de
muhtemelen gsli değilsinde neyse fenerli olarak neden böyle bir şey yapacaklarki yapsa bile neden gs mesela adamın desteklediği takım fenerbahçe neden gsye yaptırısın

abi bizede yardım etsinler gedsonda gitti jurasex masuaku babayı özletti 40 yaşındaki quaresma takımı şahlandırır yine sergen gelecek diyorlar ben tineri fazlalaştırıcam dayanamıyorum

güzel söğüş 91 milyon keyf oh kebab
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abi bizede yardım etsinler gedsonda gitti jurasex masuaku babayı özletti 40 yaşındaki quaresma takımı şahlandırır yine sergen gelecek diyorlar ben tineri fazlalaştırıcam dayanamıyorum
orkun abraham yapıp heyecana getirip sessizlestiler yav umarım kadroyu tamamlarlar

güzel söğüş 91 milyon keyf oh kebab
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

orkun abraham yapıp heyecana getirip sessizlestiler yav umarım kadroyu tamamlarlar
geçen seneden hiçbi farkı olmayacak gedson gitti orkun geldi immobileden daha iyi olurda abraham yine kanatsız napacak adam stoper yok bek yok orta saha forvet var napalım

geçen seneden hiçbi farkı olmayacak gedson gitti orkun geldi immobileden daha iyi olurda abraham yine kanatsız napacak adam stoper yok bek yok orta saha forvet var napalım
şu durumdayız abe

Ekler

• 1753885660923.webp
    1753885660923.webp
    9.7 KB · Hit: 25
kım bılır parayı cıkarmak ıcın ne yolsuzluklar yapıldı yapılmaya devam edılıyor

Geri