Çözüldü✓ Oyunlarda grafikler gölgeler geç yükleniyor normal mi

Reaksiyon skoru
6
RDR2 oynuyorum bazen npcler yaklaşınca yükleniyor ya da gölgeler takılıp yaklaşınca yükleniyor dokular hafif bozuluyor gibi ufak tefek ama rahatsız ediyor bu normal mi sistemim de yetersiz değil vram sorunu yok ram sorunu yok driverlerim güncel darboğaz da yaşamıyorum ve yüksek fps alıyorum ama dokular gölgeler vesaire yaklaşınca yükleniyor sorunu nasıl çözerim ?
sistemim
RX 7800 XT
R7 7700X
32GB 6000MHZ ram
2tb SSD
Windows 11 işletim sistemi

sistemim de yetersiz değil vram sorunu yok ram sorunu yok driverlerim güncel darboğaz da yaşamıyorum ve yüksek fps alıyorum ama dokular gölgeler vesaire
sorun olabilecek neredeyse herşeyi yazmışsın, bilmiyorum, ilginç

gerçekten saçma driver güncel tutuyorum belki sorun ssd sel biostandır diye düşünüyorum monitörle de değil ekranda yırtılma yok öyle ya ekran kartı ya ssd sorunu olduğunu düşünüyorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rdr2 de takılıyor diye konu açmışsın, ultra ayarlarda fln 12gb vram yetersiz kalabiliyor ha
16gb vram var

RDR2 oynuyorum bazen npcler yaklaşınca yükleniyor ya da gölgeler takılıp yaklaşınca yükleniyor dokular hafif bozuluyor gibi ufak tefek ama rahatsız ediyor bu normal mi sistemim de yetersiz değil vram sorunu yok ram sorunu yok driverlerim güncel darboğaz da yaşamıyorum ve yüksek fps alıyorum ama dokular gölgeler vesaire yaklaşınca yükleniyor sorunu nasıl çözerim ?
sistemim
RX 7800 XT
R7 7700X
32GB 6000MHZ ram
2tb SSD
2k da mı oynuyorsun? oyun dosyalarını doğrula. ekran kartı driverini ddu ile sil yeniden yükle.

sistemim
RX 7800 XT
R7 7700X
32GB 6000MHZ ram
2tb SSD
oyunun orjinalse dosya bütünlüğünü doğrula

2k da mı oynuyorsun? oyun dosyalarını doğrula. ekran kartı driverini ddu ile sil yeniden yükle.
sürücüyü kurduktan sonra ALT+ R yap KALİTE modunu seç. oyun ayarlarını da default yap. varsayılan olsun yani

sistemim
RX 7800 XT
R7 7700X
32GB 6000MHZ ram
2tb SSD
oyundan kaynaklı 7800 x3d 7800 XT 980 pro 7000 mb okuma nyazma yapan ssd de bilke yaptı geriye kalan sonuç oyun kaynaklı.

İnternette izledigim videolarda benim sistem daha iyiyken onlarda bi sorun göremiyorum hocam bu sıkıntı oOyun içi biğr ayar var geometrik detray adı altında onu fulle demişti burda sitede biri fulledim düzelmişti. şimdi hatırladım valla geometrik detay level gibi bişeydi sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,607
Üyeler
187,537
Son üye
rrocky
Geri