Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşım için monitör bakıyoruz. Genel olarak rekabetçi oyunlar oynamak ve dizi/film izlemek için bir monitör arıyoruz. Asus Tuf Gaming VG249Q3A monitörü düşünüyoruz şu anda sizce başka hangi modeller alınır ? Bütçe 4-5k arası.
Hocam bende de 24G2SPU modeli vardı ancak kronik sorunundan dolayı biraz uğraştırmıştı. Bu cihazda da var mı böyle bir sorun, bir de R25İ-30 tercih edilir mi ?![]()
Aoc 23.8" 24G42E 1ms 180Hz HDMI,DisplayPort Adaptive Sync Fast IPS Full HD Gaming Monitör
Aoc 23.8" 24G42E 1ms 180Hz HDMI,DisplayPort Adaptive Sync Fast IPS Full HD Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
hocam ben r25i 30 kullanıyorum gayet güzel monitör ben memnunum yaklaşık 1 1.5 senedir aktif kullanıyorum her türlü kullanım için uygun tavsiye ederimHocam bende de 24G2SPU modeli vardı ancak kronik sorunundan dolayı biraz uğraştırmıştı. Bu cihazda da var mı böyle bir sorun, bir de R25İ-30 tercih edilir mi ?
O kronik sorun o monitöre özgü değil ki. O monitörde kullanılan panel kronik sorunlu. O paneli kullanan monitörler bunlar birsürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor:Hocam bende de 24G2SPU modeli vardı ancak kronik sorunundan dolayı biraz uğraştırmıştı.
Hocam ben de değişim aldım. Ancak ASUS XG259CS modelini aldım uzun uğraşlar sonucu. VA paneli görüntü olarak çok beğenmiyorum açıkçası.O kronik sorun o monitöre özgü değil ki. O monitörde kullanılan panel kronik sorunlu. O paneli kullanan monitörler bunlar birsürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Bu arada bu yeniyse iade almak yerine değişim ile AOC 25G3ZM'e veya AOC 24G42E'e geçmeniz daha iyi olurmuş. Size değişim için 25G3ZM önerdilerde VA panel diye reddettiyseniz ön yargınızdan dolayı iyi fırsat kaçmış demektir.
Bu monitörün VA'sı bayağı kaliteli. XG25CS'den daha iyi. Çok uzun bir yazı yazardım şu anda ama monitörü almışsınız iş işten geçmiş anlatmaya gerek yok.VA paneli görüntü olarak çok beğenmiyorum açıkçası.