Ilk arabamı alıcam tavsiye varmı

taksii çıkması sıkıntı olmaz mı birde hocam bende bir iki yıla araba bakıcam ondan sizi takip edicemde bulursanıız etiketlermisiniz
tabii ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

taksii çıkması sıkıntı olmaz mı birde hocam bende bir iki yıla araba bakıcam ondan sizi takip edicemde bulursanıız etiketlermisiniz
sıkıntı olabilir ama 2000 model araba alcağına 2020 model yorulmuşta olsa araba alırım daha iyi

tam olarak öğrenmek için 300k kadar bi bütçeye araba bakıyorum ama baktıklarım çok eski ve kötü durumdalar
bunun gibi taksi çıkması bakıyorum bunlar sizce öğrenmek için alınır mı ?
Hocam bu araba feleğin çemberinden geçmiş. Kaputu kapısı ayarsız. O ara boşluklar çok fazla. Darbe almış demek ki baya. Bu fiyata ne gelir şuan bilmiyorum piyasadan uzak kaldım. O yüzden öneri yapamicam ama bence bunu almayın.

Hocam bu araba feleğin çemberinden geçmiş. Kaputu kapısı ayarsız. O ara boşluklar çok fazla. Darbe almış demek ki baya. Bu fiyata ne gelir şuan bilmiyorum piyasadan uzak kaldım. O yüzden öneri yapamicam ama bence bunu almayın.
arabaya detaylı bakmadım bu fiyatlara 10 tane falan daha ilan var bu en ucuzuydu 2000 model araba almaktansa bu daha mantıklı geliyor

arabaya detaylı bakmadım bu fiyatlara 10 tane falan daha ilan var bu en ucuzuydu 2000 model araba almaktansa bu daha mantıklı geliyor
Şimdi biraz gezindim hocam. Bu fiyatlara hep taksi çıkması var dediğiniz gibi. Ama bu ilandaki araba biraz yorulmus gibi geldi. Biraz daha temiz en azından ayarı düzgün bir ilan olursa daha iyi olur. Dediğiniz gibi 2000 yerine daha yeniye binmek daha mantıklı.

1.0 manuel yaris bak.

dizel araba ile öğrenmek her zaman daha kolaydır kavraması hareket ettirmesi basit oluyor baktığınız egea olabilir ama ekspertiz sokmadan almayın şeffaf bir araç alın neyi olduğunu iyi bilin yeter

Kesinlikle taksi çıkması veya benzeri araç almayın. Düşündüğünüz fikir de çok yanlış. İlk araba olacağından dizel tercih etmeyin. Arkadaşın önerdiği gibi yaris olur veya fiat albea, hyundai accent yumurta kasalar daha iyi olacaktır.

Geri