İNNO3D 5070 ısınma yapar mı ?

hazir sistem yerine tek tek toplayabilirsin. 5070 te pny ya da galax alabilirsin. islemciyi ryzen 5 7500f al kule tipi sogutucu olacakta thermalright spirit falan alabilirsin her turlu kurtarir gayette guzel sogutur
İndirim kovalayıp tek tek toplayayım diyorsunuz yani.

İndirim kovalayıp tek tek toplayayım diyorsunuz yani.
bence oyle yap 2 haftadir vatan indirim yapiyo inno3d 5070 23k ya zotac 5070 te 25k ya satildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yarin yaparlar belki yine 2 haftadir cuma yapiyo o olmazsa cuma aksami saat 10 da gaming gecesi basliyor ordan bakarsin biseyler

bence oyle yap 2 haftadir vatan indirim yapiyo inno3d 5070 23k ya zotac 5070 te 25k ya satildi

yarin yaparlar belki yine 2 haftadir cuma yapiyo o olmazsa cuma aksami saat 10 da gaming gecesi basliyor ordan bakarsin biseyler
Tamamdır Hocam saolun.

Hocam fazla düşünmeye gerek yok bence tek tek alin yada indirim kovalayın ama phantom spirit o işlemciyi buzdolabına çevirir abartılacak bir şey yok ben 9800x3d ile kullanıyorum sorun yok.

Bir de sistemi ne için topluyorsunuz?

Hocam fazla düşünmeye gerek yok bence tek tek alin yada indirim kovalayın ama phantom spirit o işlemciyi buzdolabına çevirir abartılacak bir şey yok ben 9800x3d ile kullanıyorum sorun yok.

Bir de sistemi ne için topluyorsunuz?
Çok teşekkürler cevapladığınız için.
Oyun için topluyorum Hocam.3-4 yıldır çıkan hiç bir oyunu oynayamadım.Şimdi hem CS,Valo hem de hikayeli oyunları yüksek ayarlarda oynamak istiyorum.

Hocam hayırlı olsun şimdiden. Eğer ki cs de valoda yuksek hz lerde monitor kullaniyor atıyorum +360 gibi işlemciye yatırım yapıp ekran kartından biraz kısmak size daha faydalı olabilir. Tek tek almakta problem yoksa her şey daha kolay olur.

Mesela 1080p monitor kullanıyorsanız 5070 bence gereksiz 2k karti.

Hocam hayırlı olsun şimdiden. Eğer ki cs de valoda yuksek hz lerde monitor kullaniyor atıyorum +360 gibi işlemciye yatırım yapıp ekran kartından biraz kısmak size daha faydalı olabilir. Tek tek almakta problem yoksa her şey daha kolay olur.

Hpcam bende bu sistemi aşağıda ki şekilde almak istiyorum fakat işlemciyi 7600x e düşürüp kule tipi soğutucu almam lazım sanırım.

Ekler

• IMG_2109.webp
    IMG_2109.webp
    57.6 KB · Hit: 8

Hocam Benim şuan ki monitörüm wiewsonic XG2405 144HZ 1ms.
Ama ben bunu değiştirip https://www.itopya.com/asus-tuf-gam...m-g-sync-hdr10-wqhd-fast-ips-gaming-mo_u23898 şunu almayı düşünüyorum.Bir süre eskisini kullanıcam ama.

Hocam Benim şuan ki monitörüm wiewsonic XG2405 144HZ 1ms.
Ama ben bunu değiştirip https://www.itopya.com/asus-tuf-gam...m-g-sync-hdr10-wqhd-fast-ips-gaming-mo_u23898 şunu almayı düşünüyorum.Bir süre eskisini kullanıcam ama.
Eski monitör FHD bu arada yenisi 2k

Hpcam bende bu sistemi aşağıda ki şekilde almak istiyorum fakat işlemciyi 7600x e düşürüp kule tipi soğutucu almam lazım sanırım.
Kanka ne kadar zor şu içe sinen sistem toplama işi yav.

Oynadığınız oyunlarda arada ki farka bakın 9600x mi 7600x mi içinize siniyorsa onu alın. Dediğim gibi kule tipi 2 islemciyide soğutur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,428
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri