İlk Anime Önerisi.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,276
Arkadaşlar bende şu animeye başlayayım artık :D Daha önce hiç izlemedim :( . İlk olacak önerileri bekliyorum. @RevDeisDou

Edit: Konu başlığı Anime Önerisi ydi ama maalesef kabul etmedi :D

Benim ilk izlediğim anime High School DxD'ydi yani Ecchi bir anime.
Ecchi kelime anlamı olarak sapık demek, ecchi türlü animelerde de hafif çıplaklık var, eğer bu tür şeyleri seviyorsan izleyebilirsin :D.
Tabii ki konusu sadece çıplaklıktan ibaret değil, hikayesi var ama ecchi işte :D.
İlk anime olarak One Punch Man öneririm, gayet güzel bir anime ilk izleyiş için "bence".

Arkadaşlar bende şu animeye başlayayım artık :D Daha önce hiç izlemedim :( . İlk olacak önerileri bekliyorum. @RevDeisDou

Edit: Konu başlığı Anime Önerisi ydi ama maalesef kabul etmedi :D
süikast sınıfını şiddetle öneririm ben çok beğendim ama anime izlemeye devam etmeye yönelticek anime death note olabilir ayrıca baktın beğenirsen servampada bakabilirsin konusu ilginçdir full metal alchemist da olumlu notlar alan bir anime ona da bakabilirsin.

Son düzenleme:
Ecchi kelime anlamı olarak sapık demek, ecchi türlü animelerde de hafif çıplaklık var, eğer bu tür şeyleri seviyorsan izleyebilirsin :D.
Tabii ki konusu sadece çıplaklıktan ibaret değil, hikayesi var ama ecchi işte :D.
İlk anime olarak One Punch Man öneririm, gayet güzel bir anime ilk izleyiş için "bence".
Animeler de her şeyi olduğundan büyük yapıyorlar xd kararsız kaldım (inş ban yemem :D)

one punch man ve my hero academia ya da bakabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha fazla mesaj olması lazım bu konuda ama :D

La benim de 5 kere bitirdim

Geri