Fiber kutusu takılmadı fakat fiber altyapı var diyor

Size turuncu kabloyu çekmedilermi hocam ?
Yok bende sadece beyaz kablo cekildi baska hiçbir sey yok kutu yok turuncu kablo yok kazi calismasi da yapılmamış hicbir sey yokken niye bu kablo cekildi anlamadim okudugum seylerde genelde ilk asama olarak yapilan bu degil diger islemler ama bize ilk bu geldi degisik

Bize ilk bu kazı işlemi yapıldı hocam sizin aşama biraz garip ilerliyor

Ekler

• 1000051553.webp
    1000051553.webp
    396.6 KB · Hit: 37
Dostum benimde binama 14 haziranda dışarıdan taşeron ekip turuncu kablo çektiler. Bu aşamadan sonra ne kadar sürdü kutunun takılması. Hayırlı olsun bu arada
Hocam size direk tarih tarih veriyim. 7 Mayıs 2025 tarihinde binamıza taşeron firma ana fiber kabloyu çektiler ondan sonra 31 Mayıs 2025 te ise binalara küçük beyaz fiber kabloları çektiler ondan sonra taa bugün yani 31 Temmuz 2025 tarihinde fiber kutusunu taktılar birkaç güne de aktif olacağını söylediler bize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum benimde binama 14 haziranda dışarıdan taşeron ekip turuncu kablo çektiler. Bu aşamadan sonra ne kadar sürdü kutunun takılması. Hayırlı olsun bu arada
Çok teşekkür ederim bu arada hocam.

Bizim sürecin kıpırdayacağı yoktu oyalıyolardı bizi twitterdan ümit onalın son gönderisine @TTDestek etiketliyerek yazınca genel merkezden il müdürlüğünü arayıp bilgi almışlar ve bize her şeyi çok güzel bir şekilde anlatmışlardı projemizin "acil" kapsamı için başvuru yapıldığınıda bize söylemişlerdi

Hocam size direk tarih tarih veriyim. 7 Mayıs 2025 tarihinde binamıza taşeron firma ana fiber kabloyu çektiler ondan sonra 31 Mayıs 2025 te ise binalara küçük beyaz fiber kabloları çektiler ondan sonra taa bugün yani 31 Temmuz 2025 tarihinde fiber kutusunu taktılar birkaç güne de aktif olacağını söylediler bize

Çok teşekkür ederim bu arada hocam.

Bizim sürecin kıpırdayacağı yoktu oyalıyolardı bizi twitterdan ümit onalın son gönderisine @TTDestek etiketliyerek yazınca genel merkezden il müdürlüğünü arayıp bilgi almışlar ve bize her şeyi çok güzel bir şekilde anlatmışlardı projemizin "acil" kapsamı için başvuru yapıldığınıda bize söylemişlerdi
Anladım dostum teşekkür ederim. Bizim burada kapanan bir tt eski binası var. Geçenlerde oranın kapısı açıktı içeri girip oradaki yetkiliye sorduğumda biraz bilgisayarı kurcaladı. 11 Ağustosa kadar bitmesinin planlandığını söyledi. Fakat kalmış 11 gün ne dairelere kadar kablo çekildi ne de kutu koydular. 11 Ağustosa kadar olması imkansız gözüyle bakıyorum ben. Tek çare beklemek yada şu gönderiye bende bi rt atayım :)

Anladım dostum teşekkür ederim. Bizim burada kapanan bir tt eski binası var. Geçenlerde oranın kapısı açıktı içeri girip oradaki yetkiliye sorduğumda biraz bilgisayarı kurcaladı. 11 Ağustosa kadar bitmesinin planlandığını söyledi. Fakat kalmış 11 gün ne dairelere kadar kablo çekildi ne de kutu koydular. 11 Ağustosa kadar olması imkansız gözüyle bakıyorum ben. Tek çare beklemek yada şu gönderiye bende bi rt atayım :)
Yazın hocam twitterdan gerçekten işe yarıyor

4 ağustosta kazı yapıp turuncu kabloları getirdiler bana da o zamandan beri ne kutu takıldı ne gelen giden var 2 ay olacak nerdeyse her yere yazıp arayıp uğraşıcaz herhalde deneyelim bekleyerek olmuyormuş
sizin oldu mu hocam ne durumda su an

4 ağustosta kazı yapıp turuncu kabloları getirdiler bana da o zamandan beri ne kutu takıldı ne gelen giden var 2 ay olacak nerdeyse her yere yazıp arayıp uğraşıcaz herhalde deneyelim bekleyerek olmuyormuş

sizin oldu mu hocam ne durumda su an
Hala aynı hiçbir gelişme yok. Arayıp sorduğumda yılsonuna kadar diyorlar fakat hiç gerçekçi gelmiyor artık.

Konuyu yeni sandım bir an en başa yorum yapacaktım.
Arkadaşın anlattığı kadarıyla anladığım ana kablonun çekilmesi 1 gün sürdüyse eğer tüm binaya fiber yapma işlerminin de süreceği max 3-4 gün tabi bu işlemler hemen arka arkaya boş gün verilmeden yapılırsa. Eş zamanlı olarak yürütülebilirse gün içerisinde bile bitirilebilme potansiyeli mevcut, kutunun takılması veya evlere fiber kablonun çekilmesi uzun süren bir işlem değil ana hattın çekim süresine bağlı total uzunluk o yüzden 11 gün içerisinde bitirebilirler ama bütün işlemlerin tarihleri net bir şekilde aksamadan arka arkaya olması gerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,381
Üyeler
183,109
Son üye
Hayber
Geri