1.0 TCE Clio Alınır mı?

baş

1.4 atmosferik hiç gitmiyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uçar hocam
Hocam
100 bin kmde
985 bin ₺ye buldum bi tane 1.5DCİ icon. Sadece sol arka çamurluk lokal boya var diyor. Yazdığına göre de araç güzel bakımı falan her şeyi yeni yapıldı diyor. Alınır mı sizce

Pardon 1.5 DCİ lerin otomatiği varmış. Yalnız 90 beygir olanların. Sanırım tercihimiz bu olacak. Bu 90 beygirler gidiyor mu? Gidiyor mu derken yokuşta falan ölmüyorsa sıkıntı değil bizim için. Çok uçup kaçmasına gerek yok.
dizel torkludur 110 bg gibi hissettirir üzmez

Bu daha mantıklı gibi. Ben yılı daha yüksek ve km si 25 bin daha düşük diye benim attığımı düşünmüştüm.
Bir de hocam her şeyi yeni yapıldı falan diyor ya ne bileyim

2018 ama vazgeçtim ondan hocam pahalı arkadaşın dediği gibi

Bu daha mantıklı gibi. Ben yılı daha yüksek ve km si 25 bin daha düşük diye benim attığımı düşünmüştüm.

2018 ama vazgeçtim ondan hocam pahalı arkadaşın dediği gibi
Pazalıkla 920-940 civarı alabilirseniz kacirmayin

Bir de hocam her şeyi yeni yapıldı falan diyor ya ne bileyim
Bu araçta ağır bakıma girmiştir. Girmemişse bile onu pazarlığa dahil edersiniz. 1M Clio 4 için çok.

1.0 cliolar çok yakıyor. 7 litrenin altına düşürmek için baya bir uğraş vermen lazım.
Size katılıyorum
Küçük motorlu araçlar daha az yakar dediler vergisi düşük olur dediler tam tersi oldu düşük motorlu araç ya da atmosferik turbosuz araç kasasını çekemediği için ya da zor çektiği için normal araçtan daha fazla akıyor 1.4 egea vardı bende 6.7 veya 7 l’nin altına düşüremiyordum şimdi 1.3 Fiorino var hem gidiyor araba hem de çok az yakıyor 5.6-5.7 litrelerde geziniyor

Haklısınız 1m verdikten sonra tce clio 5 ler var daha dolu. Ama işte en az 2 katı daha çok yakıyorlar 1.5dci modelden :(
2 Kat yakmaz, ideal kullanımda 1.0 TCE ortalama 7.5 yakar, 1.5 DCİ 5.5 yakar. Kendim 1.5 DCİ Megane kullanıyorum ortalama tüketim 6 denebilir.

civarı

İlan linki varmı hocam
1.5DCI bu kral ilan.
2 Kat yakmaz, ideal kullanımda 1.0 TCE ortalama 7.5 yakar, 1.5 DCİ 5.5 yakar. Kendim 1.5 DCİ Megane kullanıyorum ortalama tüketim 6 denebilir.
hocam megane ı bilmem de ben istanbulda 2 hafta 1.5 dci manuel kullandım 4.6 -4.9 gezdi tüketim. Ordan biliyorum çok az yakıyor araç ama 1.0 için; yaktığı kadar gitmiyor vs diyorlar o yüzden ona soğudum biraz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,609
Üyeler
184,338
Son üye
kadirklknn
Geri