Çözüldü✓ Bu psu sizce alınır mı??

NOMAD21

80+
Reaksiyon skoru
20
Selam internette bu psu yu buldum fiyatı uygun ve kullanıcıları çok memnun sizce sistemim için almalımıyım yada gerekli korumayı sistemime sağlarmı?
Markayı hiç duymadım tam bir bombaya benziyor 80 bronz olmasına rağmen

images (1) (11).webp

Evet ama çok beğeniliyor yqni alanlar pişman değil
C5 alıp tüm parçaları riske atmak istiyorsan sende o tayfaya katılabilirsin Ben içine 220V vereceğim şeyin c5 olmasını istemezdim çok beğenilmesi bir tercih sebebi değil herhangi bir ürüne basarım şuradan 50k bot Herkes alıyor sanırsın Kullanıcı kitlesi Önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lan flsnfğsndldndlsndj

Selam internette bu psu yu buldum fiyatı uygun ve kullanıcıları çok memnun sizce sistemim için almalımıyım yada gerekli korumayı sistemime sağlarmı?
Bugün geldi bende aldım

Evet ama çok beğeniliyor yqni alanlar pişman değil
bir psu kısa sürede kolay kolay pişmanlık yaratmaz zaten yıllarca kullancağımız bir sistemi emanet edeceğimiz psuyu düzgün seçmek gerekiyor güvenilir markalara bakmanızı tavsiye ederim. (Seasonic/FSP/Super Flower/EVGA/Thermaltake/Cooler Master/Antec/NZXT/Corsair/Be Quiet! vb.)
Verdiğiniz bütçede güvenilir modeller:

FSP Hyper K 600W 80+

High Power Element Bronze 600W 80+ Bronze

Segotep GP600G 600W 80+ Bronze

ancak bu fiyat skalasının en temizi bence üstteki arkadaşın önerdiği MAXPRO III modelidir.
NOT: Marka güvenilir olsa da markanın her ürünü aynı kalitede olmuyor alacağınız ürünü her ihtimale karşı clearesult.com dan sertifikası gerçekmi diye kontrol ediniz ve türkçe veyahut yabancı dilde iç bileşenlerin incelemesi varsa bakıp alınız çünkü PSU en önemli bileşenlerdendir.

Hım markayı ilk defa görüyorum ama 700 w şart değil 600 veya 650 w olan varmı

Hım markayı ilk defa görüyorum ama 700 w şart değil 600 veya 650 w olan varmı
Bu fiyata bulmuşken Al ileriye yatırım olur 100w fazla olması bir şeyi değiştirmez 1 ayda 30 tl yakacak zaten max gerçi bu 1000lik değil daha az yakabilir

200 TL ucuza 600 e var ama almışken 700 al

Geri