İstanbul büyükçekmece nasıldır

Creedmoon

80+
Reaksiyon skoru
3
Hocamlar İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel eğitim fakültesinde okumayı düşünüyordum lakin birkaç sorum olacaktı. Yeri Büyükçekmece de ama Esenyurta çok yakın , beni düşündüren şeyler öğrenci hayatı konusuda iyi midir , güvenilirlik anlamında nasıldır malum elemanlar beni şüpheye düşürüyor çünkü , sosyal hayat nasıldır , ulaşım iyi mi ?

şimdiden cevapladığınız için teşekkür ediyorum

Orası pek istanbul sayılmaz bana göre. Her yere aşırı uzak metro yok, metrobüs yok, marmaray yok. O kampüs alkent 2000 tarafında, alkent 2000 tarafı nezih bir yerdir ama üni çevresi nasıl bilgim yok.

Orası pek istanbul sayılmaz bana göre. Her yere aşırı uzak metro yok, metrobüs yok, marmaray yok. O kampüs alkent 2000 tarafında, alkent 2000 tarafı nezih bir yerdir ama üni çevresi nasıl bilgim yok.
anladım hocam teşekkür ederim yorumunuz için

Hocamlar İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel eğitim fakültesinde okumayı düşünüyordum lakin birkaç sorum olacaktı. Yeri Büyükçekmece de ama Esenyurta çok yakın , beni düşündüren şeyler öğrenci hayatı konusuda iyi midir , güvenilirlik anlamında nasıldır malum elemanlar beni şüpheye düşürüyor çünkü , sosyal hayat nasıldır , ulaşım iyi mi ?

şimdiden cevapladığınız için teşekkür ediyorum
Güvenlik konusunda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ama ulaşımı kötü. Şehirdışından gelecekseniz zaten kampüse yakın bir yerde kalırsınız o sorun olmaz ama kampüsten çıkıp İstanbul’un belli yerlerine gideyim dediğinde yolu hesaba katarak tüm gününü ayırman gerek tabi araban olmadığını varsayarsak 😀

Sosyal hayatta iyi ulaşımda iyi öğrenci birine görede iyidir güvenirlik derken serserilerle sorun çıkarmı falanmı yani?
Aynen dediginiz kisilerle hocam sikinti cikar mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güvenlik konusunda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ama ulaşımı kötü. Şehirdışından gelecekseniz zaten kampüse yakın bir yerde kalırsınız o sorun olmaz ama kampüsten çıkıp İstanbul’un belli yerlerine gideyim dediğinde yolu hesaba katarak tüm gününü ayırman gerek tabi araban olmadığını varsayarsaka

Güvenlik konusunda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ama ulaşımı kötü. Şehirdışından gelecekseniz zaten kampüse yakın bir yerde kalırsınız o sorun olmaz ama kampüsten çıkıp İstanbul’un belli yerlerine gideyim dediğinde yolu hesaba katarak tüm gününü ayırman gerek tabi araban olmadığını varsayarsak 😀
Anladim hocam tesekkur ederim 😁

Aynen dediginiz kisilerle hocam sikinti cikar mi ?
Yok ne sıkıntı çıkacak herkes kendi derdinde siz muhattap olmazsanız hele bizim burası çok masum bile zaten ne pis yerler varda biri metrobüs yok yazmış metrobüs olmayan yermi var🤣 marmaray metro tamamda ve heryere aşırı uzak ne demek dağın başı yapmış iyice nereye gidcene göre değişir o

Yok ne sıkıntı çıkacak herkes kendi derdinde siz muhattap olmazsanız hele bizim burası çok masum bile zaten ne pis yerler varda biri metrobüs yok yazmış metrobüs olmayan yermi var🤣 marmaray metro tamamda ve heryere aşırı uzak ne demek dağın başı yapmış iyice nereye gidcene göre değişir o
Dogru diyorsunuz , verdiginiz bilgiler icin tekrardan cok mersi hocam😊

Öncelikle orası Esenyurt'a yakın bile değil. Esenyurt adına tek cevap verebilirim burada doğup büyümeme rağmen benim bile tedirgin olduğum durumlar olabiliyor buraya çok fazla yolun düşmesin kafi

Bahsettiğin yer Esenyurt'tan yaklaşık 20-30km daha uzakta. Alkent 2000'in oralar güzeldir, nezih ortamlar vardır. Hülya Avşar'ın falan bile evleri var orada düşün. Fakat serseri cart curt dediğin zaman İstanbul'un her tarafı serseri kaynıyor, onlardan korunayım ya da kaçınayım dersen sokağa çıkamazsın.

Gezip tozma olayına gelirsek; bir arkadaş bahsetmiş, eğer aracın yoksa bütün gününü ayırman gerekir. Ayrıca ŞURAYA ulaşım için bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri