Leewzy
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
bu aşağıda linkini bıraktığım sistemlerden birini yada yukarda varex8 nicknameli arkadaşın önerdiği sisteme yönelebilirsin benim önerdiğim sistemdeki arc a750 ekran kartı 3060a denk bir kart aklında yer oluşsun diye söyledim arkadaşın önerdiği sistemde mouse klavye mousepad seti ve monitör de geldiği için f/p olarak inanılmaz bir sistem olmuş günümüzdeki oyunları rahatlıkla oynarsın bi takıntın olmaz ama işin dezavantajı şu mouse klavye mousepadi kendinin alacağını söylemiştin bu durumda biraz sıkıntı olabilir. fullspeed adlı arkadaşın önerdiği sistem ddr4 siz ddr5 istediğinizi belirtmiştiniz eğer ddr4 e okeyseniz onu da tercih edebilirsiniz ben size dört sistemde de ne performans alacağınızı özetleyen iki video linki bırakıyorum iyi forumlar.
www.incehesap.com
www.gaming.gen.tr
(bu videoda attığım linkdeki sistemin bir alt modeli incelenmekte attığım linkdeki sistemin performansı biraz daha iyi)
PCH ARC V2 | Intel i5-12400F | 16 GB DDR4 | PNY RTX 5060 8 GB | 512 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
PCH ARC V2 | Intel i5-12400F | 16 GB DDR4 | PNY RTX 5060 8 GB | 512 GB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
IMOLA-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
IMOLA-4060 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.