23.00TL'ye Kasa Toplama

Neo|

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
94
Bütçe
23500
23.500TL hangi bileşenleri seçme kıyım?

Son düzenleme:
Ekran kartı ve işlemciyi önerseniz yeter

7500f + 9060xt 16gb kullanabilirsin ama bu ikiliyi alınca diğer bileşenlerden kısman gerekiyorsa yapma psuya önem ver pckolikde bir hazır sistem var 35999 güncel fiyatı taksit imkanı vesaire de var ilgilenirsen linkini atayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7500f + 9060xt 16gb kullanabilirsin ama bu ikiliyi alınca diğer bileşenlerden kısman gerekiyorsa yapma psuya önem ver pckolikde bir hazır sistem var 35999 güncel fiyatı taksit imkanı vesaire de var ilgilenirsen linkini atayım.
ama şunu unutma o linkdeki sistemi alacaksan bile kasasını vento ile ve ssd sini de pcie 4 yani gen4 destekli bir ssd ile değiştirmeni tavsiye ederim aşşağı yukarı 37-38 bin oluyor

ama şunu unutma o linkdeki sistemi alacaksan bile kasasını vento ile ve ssd sini de pcie 4 yani gen4 destekli bir ssd ile değiştirmeni tavsiye ederim aşşağı yukarı 37-38 bin oluyor
Hocam DDR5 kurtarmıyor sanırım 35.000TL'ye klavye fare ve masada dahil

Hocam DDR5 kurtarmıyor sanırım 35.000TL'ye klavye fare ve masada dahil
klavye masa ve fare de dahilse bile ddr5 bir sistem toplanabilir ancak bu durumda bize net bir bütçe lazım klavye mouse ve masaya ne kadar fiyat ayıracağınız belirleyip alacağınız sistem için tutarlı bir fiyat vermeniz cevap verecek arkadaşların işini kolaylaştırır hocam.

• Beğen
Reaksiyonlar: Neo|
klavye masa ve fare de dahilse bile ddr5 bir sistem toplanabilir ancak bu durumda bize net bir bütçe lazım klavye mouse ve masaya ne kadar fiyat ayıracağınız belirleyip alacağınız sistem için tutarlı bir fiyat vermeniz cevap verecek arkadaşların işini kolaylaştırır hocam.
Doğru dediniz hocam hesaplayıp konuyu düzenlicem şimdi

Hocam 23.500 olarak belirledim fiyatı

Doğru dediniz hocam hesaplayıp konuyu düzenlicem şimdi

Hocam 23.500 olarak belirledim fiyatı
23500tl ile ddr5 bir sistem baya zor olsa da muhtemelen fiyattan kısmak için tercih edilecek parçalar ddr4 den kötü performans verir daha çok AAA oyunlar mı oynayacaksınız yoksa lol valorant cs gibi oyunlar mı buna göre ekran kartı işlemci dengesi belirlemek uygun olur.

23500tl ile ddr5 bir sistem baya zor olsa da muhtemelen fiyattan kısmak için tercih edilecek parçalar ddr4 den kötü performans verir daha çok AAA oyunlar mı oynayacaksınız yoksa lol valorant cs gibi oyunlar mı buna göre ekran kartı işlemci dengesi belirlemek uygun olur.
Call of duty,cs gibi oyunları oynarım fakat hikayeli oyunlarıda adamakıllı oynatsa güzel olur.Hocam bütçe nedeniyle kasayı iptal etmeyin uzay sistem sevmiyorum.

23.500TL hangi bileşenleri seçme kıyım?
hocam ben 2. el sıfır karışık topladım .
size de öyle önerebilirim
5600x 2. el 20 ay garantili 3.500 tl
msi a520 sıfır 1.700 tl
mld300 500gb sıfır 950 tl
goodram 8x2 3600mhz sıfır 1.100 tl
fazeon f7 ve 650w psu 2.000 tl sahibinden üzerinden aldım hazır sistemden çıkma 2 haftalık
thermalright assassin 120 gaminggen.tr izyco cashback vardı 600 tl
ekran kartı rx6600 ikinci el 5.200 tl

Sen bütçene göre daha iyi bir güç kaynağı/ekran kartı/anakart seçebilirsin

hocam ben 2. el sıfır karışık topladım .
size de öyle önerebilirim
5600x 2. el 20 ay garantili 3.500 tl
msi a520 sıfır 1.700 tl
mld300 500gb sıfır 950 tl
goodram 8x2 3600mhz sıfır 1.100 tl
fazeon f7 ve 650w psu 2.000 tl sahibinden üzerinden aldım hazır sistemden çıkma 2 haftalık
thermalright assassin 120 gaminggen.tr izyco cashback vardı 600 tl
ekran kartı rx6600 ikinci el 5.200 tl
Hocam DDR5 yapmaya çalışıcam

Geri