WinRar İçinde Trojan

BlooAveng

80+
Reaksiyon skoru
6
Bugün windows defender
file: C:\Program Files\WinRAR\Default.SFX
file: C:\Program Files\WinRAR\Default32.SFX
file: C:\Program Files\WinRAR\Zip32.SFX
bu dosyaları trojan olarak algıladı
false positivemidir çünkü winrar içinde olmaları kafa karıştırıcı

Bugün windows defender
file: C:\Program Files\WinRAR\Default.SFX
file: C:\Program Files\WinRAR\Default32.SFX
file: C:\Program Files\WinRAR\Zip32.SFX
bu dosyaları trojan olarak algıladı
false positivemidir çünkü winrar içinde olmaları kafa karıştırıcı
Virüstotale at bi

Winrar kendi sitesinden indirdiysen sıkıntı olmaz, False pozitive olma ihtimali yüksek.

Winrar kendi sitesinden indirdiysen sıkıntı olmaz, False pozitive olma ihtimali yüksek.
sitesinden indirdim hocam bildiğim kadarıyla orjinal

Bende korsanı var onda da işaretliyor :D

sitesinden indirdim hocam bildiğim kadarıyla orjinal
Hocam winrarda virüs bulunmaz kaç yıllık yazılım milyonlarca bilgisayarda yüklü. False pozitive olduğuna eminim, sadece kendi sitesinden indirilmiş dosyaları kurun yeterli.

winrarın korsanını neden indirdiniz hocam? 😀
Lisans sorgusuna kapata tıklamayı sevmiyorum bilgisayarımdaki her şey korsan benim yaşam tarzım öyle :D 3 dosyanın sadece birisini defender yakalıyor bendeki haline dosyalarla ilgili bir sorunu var defenderın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun sfx olması sanırım ki onlar olmadan da winrar çalışacağı için sorun yok devam et öyle kullanmaya silse de olur silmese de :D

Lisans sorgusuna kapata tıklamayı sevmiyorum bilgisayarımdaki her şey korsan benim yaşam tarzım öyle :D 3 dosyanın sadece birisini defender yakalıyor bendeki haline dosyalarla ilgili bir sorunu var defenderın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun sfx olması sanırım ki onlar olmadan da winrar çalışacağı için sorun yok devam et öyle kullanmaya silse de olur silmese de :D
Hocam yani anladığım kadarıyla bende herhangi bir sorun yok değilmi normal bunlar.

Hocam yani anladığım kadarıyla bende herhangi bir sorun yok değilmi normal bunlar.
Defenderın canı sıkılmış hocam dert etme sildiyse de sildi onu da dert etme SFX müzik formatı olduğu için silse de olur silmese de winrar normal çalışır yani ha yinede şüphen varsa KVRT indir change parameters kısmında tüm diskleri tarat pcyi taramaya bırak o bir şey bulursa yakalar yok eder zaten ama arkadaşlarında dediği gibi false positive defenderın canı sıkılıyor bende silinik olduğu için pek bir şey demiyorum kendisine :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,763
Üyeler
186,789
Son üye
Dartanyan
Geri