BEYLER 5060Tİ 16 GB ETS2 DE 8 FPS NORMAL Mİ_?

Reaksiyon skoru
8
beyler et2 oynayım dedim uzun aradan sonra calias duisburg yolu olsun boş şehir olsun fps en yüksekte ayarlarda 8 fps en düşükte 15 bu normal mi sistemde ryzen 5 7500f ve palit 5060ti 16 gb var şaka mı bu bilen varsa yardımcı olursa seviniirm

beyler et2 oynayım dedim uzun aradan sonra calias duisburg yolu olsun boş şehir olsun fps en yüksekte ayarlarda 8 fps en düşükte 15 bu normal mi sistemde ryzen 5 7500f ve palit 5060ti 16 gb var şaka mı bu bilen varsa yardımcı olursa seviniirm
Güncellemeleri kontrol edip ekran kartını teste sokarmısın

dün kendi sitesinden indirmiştim güncel ama nerden güncellendiğini söylerseniz bi bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl test yapıcam link fln varmı yada sen anlat ben yapmaya çalışayım
Furmarktan yapabilirsin youtubeden hemen bak çok basit

dün kendi sitesinden indirmiştim güncel ama nerden güncellendiğini söylerseniz bi bakayım

nasıl test yapıcam link fln varmı yada sen anlat ben yapmaya çalışayım
Furmark testleri falan var hocam ona bakın. 8 15 fps için hiç normal değil.

Dostum ets2 100 kişinin aynı şehirde olunca mükemmel sorunsuz çalışması için oyun yapımcıları tarafından optimize edilmiş bir oyun değil truckers mp dediğimiz olay bir oyun modu o yüzden 100 arababın aynı şehirdeyken optimizasyonun bozulmaması elde değil 15fps alman normal

Furmark testleri falan var hocam ona bakın. 8 15 fps için hiç normal değil.

şuan yapıyorum bir sorun gözüküyor mu

Dostum ets2 100 kişinin aynı şehirde olunca mükemmel sorunsuz çalışması için oyun yapımcıları tarafından optimize edilmiş bir oyun değil truckers mp dediğimiz olay bir oyun modu o yüzden 100 arababın aynı şehirdeyken optimizasyonun bozulmaması elde değil 15fps alman normal
eskiden 5 sene önce oynadığımds böyle değildi ve berbat sistemle oynuyodum ve bazı oyuncuların sistemleri kasmıyor düşürmemesi lazım saçma yani gta 5 indiriyorum bakalım orda ne olucak

Ekler

• image.webp
    image.webp
    853.9 KB · Hit: 80
Sistemde net sıkıntı var. Msi after burnerdan cpu-gpu clock güç göstergelerini açıp oyun içi ekran görüntüsü atar mısın

şuan yapıyorum bir sorun gözüküyor mu

eskiden 5 sene önce oynadığımds böyle değildi ve berbat sistemle oynuyodum ve bazı oyuncuların sistemleri kasmıyor düşürmemesi lazım saçma yani gta 5 indiriyorum bakalım orda ne olucak
Yani hocam sonuçlar normalde sorun ne bilemedim. Ets2 biraz sıkıntılı bir oyun. Bende sürekli hata vermeden çöküyordu ekran kartı driverını guncelleyince çözüldü. Belki driver sorunu falan vardır. Birde singleplayer da test edin yine böyleyse başka bir sıkıntı vardır.

Oyun içi ayarların neler pil gücü yüksek performansda mı

Değil tabii 1650 ekran kartiyla 2 sene once full ayarlarda oynuyordum

Geri