- Reaksiyon skoru
- 5,078
Valla sonuna kadar hakediyor reis iyi günlerde kullanmak nasip olsunHayrete ne para gömdüm bi bilsen anakart zaten Tr de yok alamanyadan getirttim yenifuzuli masraf
Valla sonuna kadar hakediyor reis iyi günlerde kullanmak nasip olsunHayrete ne para gömdüm bi bilsen anakart zaten Tr de yok alamanyadan getirttim yenifuzuli masraf
Hayırlı olsun bi de 2 k oled Samsung çak 16800 eAldim arkadaslar h.o alirim sadece sogutmayi, sivi sogutma alacagim bide kasayi beyaz S250 tg argb aldik indirimli toplam 54 tuttu diger alacak arkadaslarada hayirli olsun simdiden sivi sogutucu oneriniz varsa cok mutlu olurum
Cok tesekkurlerHayırlı olsun bi de 2 k oled Samsung çak 16800 e
27" Odyssey G65B 2K 240 Hz Gaming Monitör 9 a geldi baya iyi biseyHayırlı olsun bi de 2 k oled Samsung çak 16800 e
Onu demedim oled olan modeli dedim de neyse hayırlı olsunCok tesekkurleraldim bile ogrenci indirimiyle 9 a dustu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
27" Odyssey G65B 2K 240 Hz Gaming Monitör 9 a geldi baya iyi bisey
hocam öğrenci indirimi bitmedi mi nasıl 9a aldınCok tesekkurleraldim bile ogrenci indirimiyle 9 a dustu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
27" Odyssey G65B 2K 240 Hz Gaming Monitör 9 a geldi baya iyi bisey
İndirim geldigi gibi almistim 1,2 gun olduhocam öğrenci indirimi bitmedi mi nasıl 9a aldın