Power pin'i olmayan PSU'ya nasıl ekran kartı takarım

Leilike JR

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
880

mesela bu parçaları içeren bir sisteme sadece 1 ssd takılacak 2 sata power yeri varmış mesela bu boş ssd power girişini direk ekran kartına takarak mı yapıyorlar bunu anlatabilir misiniz lütfen
böyle bir sistemde ekran kartında power girişi olmaz . Direk Çalışıyordur.

böyle bir sistemde ekran kartında power girişi olmaz . Direk Çalışıyordur.
abi power pin olan yerin fotoğrafını çekmeden koyuyorlar ya kafayı yiyorum kaçlık psu lazım anlayamıyoruz de 550Tİ ya güç girişi gerekmeyeceğine emin miyiz 300w yeter 4. nesil i3 ile beraber

mesela bu parçaları içeren bir sisteme sadece 1 ssd takılacak 2 sata power yeri varmış mesela bu boş ssd power girişini direk ekran kartına takarak mı yapıyorlar bunu anlatabilir misiniz lütfen
2 tane Molex den dönüştürebiliyorsun ama çok sağlıklı bir yöntem değil onu belirteyim.
1754245813432.webp

Böyle bir dönüştürücü lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abi power pin olan yerin fotoğrafını çekmeden koyuyorlar ya kafayı yiyorum kaçlık psu lazım anlayamıyoruz de 550Tİ ya güç girişi gerekmeyeceğine emin miyiz 300w yeter 4. nesil i3 ile beraber
6 pin güç istiyor resimde gözüküyor, zaten kartın 116W TDP si varmış pek güç girişsiz çalışmaz gibi o kart :)

Mümkün daha düşük TDP li bir kart kullan ama hem dönüştürücüyle uğraşmazsın hem PSU yeter mi derdin olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300W falan değil bu PSU 12V kanalından sadece 96W veriyor, herhangi bir harici ekran kartını kaldıracağını düşünmüyorum.

2 tane Molex den dönüştürebiliyorsun ama çok sağlıklı bir yöntem değil onu belirteyim.
Hocam örnek sistemdi o gösterdiğim kullanmicam çokta sağlıklı bir yapı olması önemli değil fakat bu eklentinin adı tam olarak ne ve nasıl kullanıyoruz

Geri