Estetik bir sistem için 28 bin TL vermeye değer mi sizce ?

Sirl0th

80+
Reaksiyon skoru
127
Şuan halihazırda bir sistemim var. Upgrade edeceğim bu sistemi. İhtiyacım olan parçalar belli. Onları zaten alacam fakat kasamın genel görüntüsü çok çirkin durduğu için masamın üstüne koymak dahi istemiyorum. İhtiyacım olan parçaların yanı sıra şuan işimi gören fakat estetik olarak iyi durmayan parçaları değiştirsem mi bilemedim. Yani extradan yeni kasa , yeni fanlar ve rgb'li yeni sıvı soğutucu da alırsam bu üçünün toplamı 28 bin lira yapıyor

Kasamın şuanki görüntüsünü ve 28 bin lira fazladan verirsem oluşacak yeni görüntüyü aşağıya foto olarak attım. Sizce değişime gitmeli miyim yoksa bu çirkin kralı masa altında kullanmaya devam mı etmeliyim ? siz olsanız ne yaparsınız ?

28 bin verirsem oluşacak görüntü şöyle :

Şuanki hali :

https://hizliresim.com/im6dicv

https://hizliresim.com/2jrqyyn

https://hizliresim.com/4txep9f

Son düzenleme:
Bu senin maddi durumuna zevkine isteğine kalmış bir şey bize laf düşmez. Herkes güzel bi sistem yapar ama neredeyse hepsi iki gün sonra dönüp bakmaz bile. Maddiyat rahat değilde bence gerek yok

Merhabalar 28 bin tl ye donanımı yükseltmek daha mantık. Sonuçta donanım işini görür. Yada maliyeti düşük görsellik katabilirsin.

Bu senin maddi durumuna zevkine isteğine kalmış bir şey bize laf düşmez. Herkes güzel bi sistem yapar ama neredeyse hepsi iki gün sonra dönüp bakmaz bile. Maddiyat rahat değilde bence gerek yok
Hocam maddiyat açısından hesap kitap yaptım ve çok fazla bütçemi zorlamıyor bu 28 bin. Lakin bir taraftan da hiç veresim gelmiyor. Ben sadece siz olsaydınız ne yapardınız onu merak ediyorum bu şartlar altında.

Hocam maddiyat açısından hesap kitap yaptım ve çok fazla bütçemi zorlamıyor bu 28 bin. Lakin bir taraftan da hiç veresim gelmiyor. Ben sadece siz olsaydınız ne yapardınız onu merak ediyorum bu şartlar altında.
O kadar abartı bir masrafa gerek yok bence, maks 6-7 bin liraya benzer görünüm yapılır Lian li gibi aşırı pahalı markalar kullanmasan yeter yani 😀

Merhabalar 28 bin tl ye donanımı yükseltmek daha mantık. Sonuçta donanım işini görür. Yada maliyeti düşük görsellik katabilirsin.
Hocam ihtiyacım olan donanımlar için parayı ayırdım. O yönden sıkıntı yok. Estetik amaçlı 28 bin extradan vermeye değer mi onu size sormak istedim.

O kadar abartı bir masrafa gerek yok bence, maks 6-7 bin liraya benzer görünüm yapılır Lian li gibi aşırı pahalı markalar kullanmasan yeter yani 😀
6-7 bin liraya kasa , 7 fan ve sıvı soğutucuyu nasıl sığdıracaksın hocam :D Var mı yani öyle donanımlar. Bir de yani siz olsanız ne yapardınız mesela ? Gerek var mı estetiğe ? Masa altında kullanmaya devam etsem ve hiçbir zaman kasayı görmesem mi diye düşünüyorum

28k tutması i çok zor parçalar neymiş öyle :D

9 fan 3.6k kasa 6k soğutucu 3k. totali 12.5k
Lian li pahalı bir marka malesef ürünlerde bir o kadar güzel :D

28k tutması i çok zor parçalar neymiş öyle :D

9 fan 3.6k kasa 6k soğutucu 3k. totali 12.5k
28k olarak donanımlar şunlar hocam.

x 7 https://www.akakce.com/kasa-fani/en...1b-00-siyah-12-cm-argb-fiyati,1079377278.html

6-7 bin liraya kasa , 7 fan ve sıvı soğutucuyu nasıl sığdıracaksın hocam :D Var mı yani öyle donanımlar. Bir de yani siz olsanız ne yapardınız mesela ? Gerek var mı estetiğe ? Masa altında kullanmaya devam etsem ve hiçbir zaman kasayı görmesem mi diye düşünüyorum
Sıvı soğutma almazdım mesela zaten kasanızda kaliteli bir sıvı soğutma görüyorum, kasayı da birçok markadan fanlı olarak dediğim fiyatlara hatta daha aşağı fiyatlara bile bulabilirsin.

Sıvı soğutma almazdım mesela zaten kasanızda kaliteli bir sıvı soğutma görüyorum, kasayı da birçok markadan fanlı olarak dediğim fiyatlara hatta daha aşağı fiyatlara bile bulabilirsin.
Sıvı soğutmayı ben de değişmek istemiyordum fakat fanları RGB olmadığı için sıfırdan rgb'li sıvı soğutucu alacaktım. Yoksa benim şuan kullandığım sıvı soğutucu zaten arctic II 360 mm. Performansından memnunum hocam. Fakat kasanın her köşesinde rgb fan olup da üst kısımdaki sıvı soğutucu fanları rgb olmayınca gözüme batar benim o yüzden :D Yani ya değiştirecem ya da hiçbir şeyi değişmeyecem

Hocam ihtiyacım olan donanımlar için parayı ayırdım. O yönden sıkıntı yok. Estetik amaçlı 28 bin extradan vermeye değer mi onu size sormak istedim.
benim şahsi fikrim o kadar paraya değmez. Her gün bu ürünlerin yenisi çıkıyor. Güncel tutmaya çalışmak imkansız gibi. 3 gün sonra sıradanlaşcaktır.28 bın tl vermek bu yüzden mantıksız geliyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,520
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri