Ps5 mi xbox mu Pc mi

mt2509

80+
Reaksiyon skoru
10
Bilgisayarım var ama işten çıkıp başına geçmek biraz yoruyor açıkçası valo cs gibi oyunlarda oynamıyorum nadiren. oynarım.
Eve geldiğimde yatağıma uzanıp biraz hikaleyi oyunlar oynamak istiyorum ps5 ve xbox düşünüyorm. sizce hangisini almalıyım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bilgisayarım var ama işten çıkıp başına geçmek biraz yoruyor açıkçası valo cs gibi oyunlarda oynamıyorum nadiren. oynarım.
Eve geldiğimde yatağıma uzanıp biraz hikaleyi oyunlar oynamak istiyorum ps5 ve xbox düşünüyorm. sizce hangisini almalıyım
Maksat denemekse ve PS özel oyunları ilgini çekmiyorsa 7-8 bin liraya temiz Series S bulabilirsin.

3-4k ya iyi bir gamepad alıp aynı şeyi sağlayabilirsin.

İkinci el cihaz olarak satmak veya takasta Ps. Aynı şey oyun içinde geçerli, cd li versiyon düşünüyorsanız.
Daha sessiz ve az ısınan Xbox.
İkisinde de cd li versiyonu tercih etmek biraz daha avantajlı. Misal oyun hediye etti bir arkadaşınız, nasıl oynayacaksınız?
Cihazı satmadan modifiye derseniz Pc.
Ps için 6 altıyı beklemekte fayda var, acelesi yoksa.

Yatarak oynarken kullanacak büyük bir ekranı pcye bağlamak ve bir adet dualsense almak daha mantıklı bence.

İkinci el cihaz olarak satmak veya takasta Ps. Aynı şey oyun içinde geçerli, cd li versiyon düşünüyorsanız.
Daha sessiz ve az ısınan Xbox.
İkisinde de cd li versiyonu tercih etmek biraz daha avantajlı. Misal oyun hediye etti bir arkadaşınız, nasıl oynayacaksınız?
Cihazı satmadan modifiye derseniz Pc.
Ps için 6 altıyı beklemekte fayda var, acelesi yoksa.
ps 6 ne zaman çıkıcak ki. o zamana kadar bekleyemem

kanka baktım 27 sonu ile 28 ortası diyor hiç gerek yok beklemeye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başka forumlarda da 28 ortası yazılmış

Sony hiçbir zaman senenin ortasında konsol çıkarmadı. İddia sahipleri neyi kaynak göstermiş de yazmış bunu? :) Bu zamana kadar çıkmış 5 konsolun 3'ü Kasım, 1'i Aralık, 1'i de Mart ayında çıkmış.

maksat uzanıp oynamaksa eğer alın güzel bi gamepad bağlayın pc ye aynı işlevi görüyor, pc yi de televizyona bağladınızmı tamam

Sony hiçbir zaman senenin ortasında konsol çıkarmadı. İddia sahipleri neyi kaynak göstermiş de yazmış bunu? :) Bu zamana kadar çıkmış 5 konsolun 3'ü Kasım, 1'i Aralık, 1'i de Mart ayında çıkmış.
haklı olabilrsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maksat uzanıp oynamaksa eğer alın güzel bi gamepad bağlayın pc ye aynı işlevi görüyor, pc yi de televizyona bağladınızmı tamam
kanka çok haklısın ama ps 5 alasım çok var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,293
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri