vpn leDiscord kapalı arkadaşım yok arkadaş edinmek istiyorum valo oynamak için ya da farklı oyunlar ama dc kapalı
discord kapali olayi sadece kagit ve devlet uzerinde vpn dns ile yine girip kullaniyoruz hatta cogu kisi niye kapandi diye girip kullanmaya bile baslamis olabilir.Discord kapalı arkadaşım yok arkadaş edinmek istiyorum valo oynamak için ya da farklı oyunlar ama dc kapalı
İndiriyorsun direk goodbyedpi vpn gibi pinge ve internete etki etmiyor yavaşlatmıyorDiscord kapalı arkadaşım yok arkadaş edinmek istiyorum valo oynamak için ya da farklı oyunlar ama dc kapalı
Hangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsun ?Discord kapalı arkadaşım yok arkadaş edinmek istiyorum valo oynamak için ya da farklı oyunlar ama dc kapalı
Ayarlardan dns değiştirmeye gerek yok ama yapılırsa daha iyi olurHangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsun ?
Goodbye dpi türkiye yaz ve githubda cagritaskn olan linke tıkla. Internet ayarlarından dns değiş birde. Ben quad9 kullanıyorum ve öneririm. Daha güvenli ve hızlı. Tabi ben modem üzerinden dns değiştim ama bu her modemde olmuyor
Superonline da gerek var. Superonline kullanmayan bilemez tabiAyarlardan dns değiştirmeye gerek yok ama yapılırsa daha iyi olur
30 yaşındayım ve kullanıyorum. Discorddan bir çok arkadaşım oldu ve arasıra buluşuyoruz da. Siz kendinizi kandırıyorsunuz bence oradan kendi kafanıza göre birisini bulamadığınız içindiskortta takılacağına git dışarıda kızlarla ip atlaBeş para etmez bir yer, kendinizi kandırmaın, yarın öbürgün iyice büyüdüğünüzde ne yapacaksınız, diskort size para mı verecek, üniversite sınavına mı hzırlayacak yoksa evlilik için kız mı bulacak, hepsi yalan, ancak kendinizi kandırırsınız, bugünleri görmek istemez, saçma sapan şeylerle adeta sarhoş gibi zaman öldürürsünüz. Yarın acısı fena çıkar ama.
öfff leş gibi cehalet koktudiskortta takılacağına git dışarıda kızlarla ip atlaBeş para etmez bir yer, kendinizi kandırmaın, yarın öbürgün iyice büyüdüğünüzde ne yapacaksınız, diskort size para mı verecek, üniversite sınavına mı hzırlayacak yoksa evlilik için kız mı bulacak, hepsi yalan, ancak kendinizi kandırırsınız, bugünleri görmek istemez, saçma sapan şeylerle adeta sarhoş gibi zaman öldürürsünüz. Yarın acısı fena çıkar ama.
teams kullanDiscord kapalı arkadaşım yok arkadaş edinmek istiyorum valo oynamak için ya da farklı oyunlar ama dc kapalı