Steamda bissürü oyunum var ama fifadan başka oyun oynamıyorum ??

tamamdır. kaç oyun var hangisinden başlamam lazım
Witcher 1
Witcher 2
Witcher 3 var
1 ve 2 çok eski istersen özetlerini izleyebilirsin ama witcher 3 u kesinlikle dlc lerce beraber oyna zaten sistem gereksinimleri zorlamaz ben 1 ve 2 yi de 100 lerce saat oynadim

Dostum steam ve epic games hesabımdan total 2500 3000 oyun var kerameti CS2 valorant lol ve ets2 giriyorum cildircam valla ne oynasam bilmiyorum nedense

belki satın aldığım 25 oyun vardır birkaçını oynadım ama daha fifadan başka bir şey oynamıyorum
gta 5 i bitirdim online da sarmıyor.
rdr 2 oynarken pc çöktü ilerlemem gitti sinirlendim daha girmedim.
Hitman 3 oynuyorumdum ama fark ettim hep aynı şey gir öldür ajanlık yap farklı hikayeler falan.
the foresti bitirdim çok iyiydi.
Days gone başladım biraz sıkıldım mı bilmiyorum oynamayı bıraktım.
car mechaniği bitirdim.
ets 2 bitti sarmıyor daha.
batteilfiledi bitirdim.
Ya benim arkadaşım yok belki o yüzden çok sarmıyordur bilmiyorum iscort sunucuları da kapalı
ACC (asetto corsa compezitione) oyna git gide iyi tur süresini dene yaptıkça sarar.

ahmet adli arkadaşimizin (480p degil 144p de degil 48p açamazsin iddasini kaybetti ekran kartım downclock olmasına ragmen

Witcher 1
Witcher 2
Witcher 3 var
1 ve 2 çok eski istersen özetlerini izleyebilirsin ama witcher 3 u kesinlikle dlc lerce beraber oyna zaten sistem gereksinimleri zorlamaz ben 1 ve 2 yi de 100 lerce saat oynadim
Çok teşekkür ederim maaşımı aldığım zaman hemen alaağım

Atsana birtane kardeşim 3k oyun var diyorsun 9060xt li pc en var
Mainledigimi atayım kardeşim de kasma bu kadar be 9060 XT yi neden ezikledin ki şimdi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ACC (asetto corsa compezitione) oyna git gide iyi tur süresini dene yaptıkça sarar.
Ets2 de sarıyor hocam truckersmp kur gez dolaş stres at resmen

Mainledigimi atayım kardeşim de kasma bu kadar be 9060 XT yi neden ezikledin ki şimdi?
Canım kardeşim 9060xt 3k oyun var diyorsun roblox mu var bedavaya düşen oyunlarmı var onu görelim 5090 olması lazım bunu yazanda

Ets2 de sarıyor hocam truckersmp kur gez dolaş stres at resmen
Ama şimdi 100 tan eoyun olan hesab atma bizdede var onlar sen 3k dedin 1k lık atta görelim kardeşim benim😃

Geri