4K oyun için işlemci değişmem yeter mi?

İki adım at yürü 1080p de o fps yi alamaz o kart saf güç saf güç diye öven türemelere bakmayın 5080 şuan saf güç adam gibi saf güç görün fosil karta saf güç diyenlere innama kesin onun için almışsındır sende🤣
75 fps aşağısına düşmüyor cahil arkadaşım umarım biraz bilgilenirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İki adım at yürü 1080p de o fps yi alamaz o kart saf güç saf güç diye öven türemelere bakmayın 5080 şuan saf güç adam gibi saf güç görün fosil karta saf güç diyenlere innama kesin onun için almışsındır sende🤣
gidip teknoloji diye 40k bi karta ver sen ben 9000tl ye aldığım kart ile senden daha iyi fps alayım sende kudur :D

75 fps aşağısına düşmüyor cahil arkadaşım umarım biraz bilgilenirsin
Oglum chail sensin 6800xt ye 4k monitör alan çocuksun 5080 le oynayan adam 2k oynuyor saf 2k da oynuyor sen 6800xt çok güçlü🤓 diyerek 4k monitör alan bir saf güç saf güç diye türeme gibi eski fosil kartlara saf güç diyorsunuz adam gibi 9070xt var al saf güç hem fosilde degil

Oglum chail sensin 6800xt ye 4k monitör alan çocuksun 5080 le oynayan adam 2k oynuyor saf 2k da oynuyor sen 6800xt çok güçlü🤓 diyerek 4k monitör alan bir saf güç saf güç diye türeme gibi eski fosil kartlara saf güç diyorsunuz adam gibi 9070xt var al saf güç hem fosilde degil
4k da ultrada oynatmadığı oyun olmadı daha hepsini rahat şekilde oynadım sen gidip 30 40k bayılabilirsin yeni ekran kartlarına ben 9000tl ye aldığım ekran kartından memnunum enayi değilim sen 5080 alıp 2k çözünürlükte oynarsın armut :D

4k da ultrada oynatmadığı oyun olmadı daha hepsini rahat şekilde oynadım sen gidip 30 40k bayılabilirsin yeni ekran kartlarına ben 9000tl ye aldığım ekran kartından memnunum enayi değilim sen 5080 alıp 2k çözünürlükte oynarsın armut :D
Oglum biz rdr2 mi oynuyoruz yeni kartlarla rdr2 açıp havaya giren küçük kardeşimizsin koçum benim neyse takıl kafana göre

Oglum biz rdr2 mi oynuyoruz yeni kartlarla rdr2 açıp havaya giren küçük kardeşimizsin koçum benim neyse takıl kafana göre
hangi oyunu açayım söyle marvel spiderman 2 açayım mı yeni çıktı

Herkes mal bir sen akıllısın canım kardeşim saf güç saf güç diyorsunuz fosil karta çok gülüyorum

Herkes mal bir sen akıllısın canım kardeşim saf güç saf güç diyorsunuz fosil karta çok gülüyorum
herkes mal değilde sen malsın kardeşim büyük ihtimalle kullandığın ekran kartına benden çok para verip 4k oynayamayıp yanıp tutuşuyorsun

Senin 6800XT ile derdin ne acaba?

al bak şuan oyundayken ayarları ve fpsi çekip attım 4k da full ultrada güzel bi işlemci ile bu kart çok güçlü
Şu sende 32GB bende 16GB gözükme olayına bir bakacağım yarın o konuda sorun yoksa ben de böyle performans alırım umarım iyi işlemciyle. Test için sağolun.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
herkes mal değilde sen malsın kardeşim büyük ihtimalle kullandığın ekran kartına benden çok para verip 4k oynayamayıp yanıp tutuşuyorsun
Mal sensin oglum a*yrm tutuşan ** sensin millete 6800xt yi aldırmaya çalışan o çocuga bak çöp kart lan fosil ogluşum oynamadııgn oyunları 12k da oynamışımdır yanan kim çok belli velede bak sen

Türemeye bak sen 6800xt saf güç diye geçiniyor velet 2k da oynadıgım bir oyunu 48p dr açamazsın

al bu da 2 ay önce çıkan oyun 4k da ayarlar olabildiğince en yukarda yanık kremi olsun
A*#*#e sürücem onu bekle sen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,806
Üyeler
197,048
Son üye
Altunuz
Geri