Çözüldü✓ 2. El Monitör AOC 27g2sp iyi mi?

D3re

80+
Reaksiyon skoru
41
2. El aoc monitör aldım 4,5k tertemiz garantisi devam ediyor pivot 1080p 1 ms 165 hz 27 inç iyi mi? sizce

Kronik sorunlu panele sahip bir monitör. Bu paneli kullanan monitörler bunlar birsürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Ayrıca o fiyata sıfır monitör alabilirdiniz. Keşke almadan önce foruma sorsaydınız.

Kronik sorunlu panele sahip bir monitör. Bu paneli kullanan monitörler bunlar birsürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor bakarsın:
Ayrıca o fiyata sıfır monitör alabilirdiniz. Keşke almadan önce foruma sorsaydınız.
Hadi ya 27 inç ve pivot ıps olunca dikkatimi çekti uzun süreli sorun olurmu temiz kullanıyorum genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerede gördünüz peki forum sitesinde veya reditte fln mı bende biraz baktım bulamadım ama,

Son düzenleme:
Hadi ya 27 inç ve pivot ıps olunca dikkatimi çekti uzun süreli sorun olurmu temiz kullanıyorum genelde

Nerede gördünüz peki forum sitesinde veya reditte fln mı bende biraz baktım bulamadım ama,
Sorunlu panel diye satılmış olabilir. Sizde sorun çıkmama ihtimalide var ama kötü olmuş.

Sorunlu panel diye satılmış olabilir. Sizde sorun çıkmama ihtimalide var ama kötü olmuş.
Yok paneli çok iyi durumda ghosting testi ışık ıszma testi ölü piksel testi fln her şeyi tamdı

Hocam bir ton konu var. Mesela yukarda yazdığım monitörlerden birisinin yanına sorun yazın bir sürü konu çıkacak.
Hmm tamamdır ben satmayı deniyim 2. Elde teşekkürler

Hocam bir ton konu var. Mesela yukarda yazdığım monitörlerden birisinin yanına sorun yazın bir sürü konu çıkacak.
Peki bu her monitöründemi var yoksa bazı satılanlardamı denk geliniyor. Biraz baktım her monitörde yok sanırım. Birde garantisi devam ediyor amazondan diğer forumlara baktım sorunsuz iade etmiş biri birde renk ayarı fln diyorlar onu nasıl yapıcam.

Son düzenleme:
Bende var memnunum ama biraz göz yoruyor büyük olduğundan fps oyunları oynuyorum ben ağırlıklı
Fps oynamıyorum çok zaten ilk pcim ama herhangi bir sorun yaşatmadı dimi olü piksel ışık sızması ghosting gibi. Kaç ay oldu veya yıl alalı. Aynı model mi bide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,630
Üyeler
183,449
Son üye
galata04
Geri