🔥İndirim Gratis’te Tüm Ürünlerde %70 İndirim!

Çok iyi bir sistem ya vallahi tebrik ediyorum. Bu kadar ahmakça iş olmaz ya. Siparişim ödeme aşamasında başarısız oldu diye 3-4 defa denedim. Totalde 50 binlik olduk.

Sepette şuıan düşmüyor bende

Çok iyi bir sistem ya vallahi tebrik ediyorum. Bu kadar ahmakça iş olmaz ya. Siparişim ödeme aşamasında başarısız oldu diye 3-4 defa denedim. Totalde 50 binlik olduk.
50 bin mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Old spice stokları yenilenirse uyandırın arkadaş ben anlamıyorum bunun da mı al satını çeviriyorlar köylüler
yenilendi suan 90a var

50 bin mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yenilendi suan 90a var
Maalesef. Sepet 13 küsür falandı. Ödemeyi yapıyorum başarısız oldu diyip geri atıyor, tekrar yapıyorum tekrar başarısız oldu diyor. Ya dedim kartta mı sıkıntı var 3-4 kere denedikten sonra bankaya giriyim dedim bir baktım 4 kere çekmiş parayı. Siparişler düşüyor şimdi 13-13-13 diye aynı sepeti 4 kere sipariş verdik @k.

hocam banada öyle oldu 3 kere denedim 3ündede başarısız oldu dedi ama 3ündede para çekmiş napabiliriz

Maalesef. Sepet 13 küsür falandı. Ödemeyi yapıyorum başarısız oldu diyip geri atıyor, tekrar yapıyorum tekrar başarısız oldu diyor. Ya dedim kartta mı sıkıntı var 3-4 kere denedikten sonra bankaya giriyim dedim bir baktım 4 kere çekmiş parayı. Siparişler düşüyor şimdi 13-13-13 diye aynı sepeti 4 kere sipariş verdik @k.
13 bin liralık ne sepet yaptın hacı bi bakabilir miyim çok merak ettim

hocam banada öyle oldu 3 kere denedim 3ündede başarısız oldu dedi ama 3ündede para çekmiş napabiliriz
Bir süre sonra düşüyor siparişlerim kısmına, şu indirim olayının bitmesi sistemin rahatlaması lazım. Ortalık sakinleşince siparişlerim bölümüne düşmeyen ama parası çekilen varsa müşteri hizmetlerini arayıp iletirsiniz.

Bendede 5 kez çekti parayı bakalım sipariş düşmedi daha düşecek mi

Bende de başarısız oldu dedi. Baktım parayı çekmiş. Bu yarim saat sonra sisteme düştü siparişiniz alındı diye.

Bir süre sonra düşüyor siparişlerim kısmına, şu indirim olayının bitmesi sistemin rahatlaması lazım. Ortalık sakinleşince siparişlerim bölümüne düşmeyen ama parası çekilen varsa müşteri hizmetlerini arayıp iletirsiniz.
bende ödeme başarısız oldu dedi 2 kere 3. denemedede başarılı oldu siparişte düştü ama bir baktım hem ödemesi başarısız olan 2 siparişte düşmüş hemde parasında çekmiş akşam akşam nelerle uğraşıyoruz ya sisteme bak

Benim sipariş hala düşmedi

bende ödeme başarısız oldu dedi 2 kere 3. denemedede başarılı oldu siparişte düştü ama bir baktım hem ödemesi başarısız olan 2 siparişte düşmüş hemde parasında çekmiş akşam akşam nelerle uğraşıyoruz ya sisteme bak
Benim 1,5 saat oldu düşmedi sipariş

13 bin liralık ne sepet yaptın hacı bi bakabilir miyim çok merak ettim
Şu an çıldırma modunda olduğum için girmiyorum siteye kasım kasım kasılıyor bende ama bir çoğu parfüm, şu otomatik diş fırçası ve aparatları tencere çatal seti bile aldım yalandan yere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,697
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri