Yok kanka öyle değiş pt.com.tr den macbook almayı düşünüyorum öğrenci indirimleri var onu dedim benkardom telefondan ötv kdv vs almayı diyorsan alamazsın sadece sıfır ürün olmalı ve de kardom 9499₺'yi geçmemeli
kardom öyle kendilerinin şeyiyle şey yapıp şey edeceksen kardo belge çıkınca alırsın netYok kanka öyle değiş pt.com.tr den macbook almayı düşünüyorum öğrenci indirimleri var onu dedim ben
Arkadaşlar muhtemelen daha sınıflar açıklanmadığı için e devlette öğrenci belgem gözükmüyor bu yüzden de kendim deneyemiyorum da bilgisi olan var mı lise öğrencisi olarak faydalanabilir miyim indirimden
inş kardom şey ettirmeyi unutma kolay gelsinTamamdır kardo belge çıkınca ben o belge ile şey ederim inşallah
Özet geçersem ben oluyor diye anladım ama linki bıraktım adamlar uzun uzun açıklamış.Özel Apple Eğitim İndirimi: Nasıl Yararlanabilirsiniz? | PT
Özel Apple eğitim indirimlerinden nasıl yararlanabileceğinizi öğrenin. PT'den adım adım rehber ve detaylı bilgi ile Apple ürünlerinde eğitim indirimi fırsatlarını keşfedin.www.pt.com.tr
Eyvallah kardo sana da kolay gelsininş kardom şey ettirmeyi unutma kolay gelsin
Evet oluyor ben ortaokulda oluyor diye biliyorum ama sen genede lise ögrenci belgesi çıkınca alArkadaşlar muhtemelen daha sınıflar açıklanmadığı için e devlette öğrenci belgem gözükmüyor bu yüzden de kendim deneyemiyorum da bilgisi olan var mı lise öğrencisi olarak faydalanabilir miyim indirimden