GameGaraj güvenilirliği

Sistemimi oradan almıştım memnunum. Servis desteği konusunda oldukça hızlılar , bir kere işim düşmüştü memnun kalmıştım.
Hız ve ilgi konusunda bence İtopya dan kat kat iyiler.
Anladım Teşekkür ediyorum.müsaitlik durumun varsa 1 üstte attığım yoruma göz gezdirebilir misin

Anladım Teşekkür ediyorum.müsaitlik durumun varsa 1 üstte attığım yoruma göz gezdirebilir misin
9060xt sistemi alırdım. İncehesap da ki sistemi alacaksan kasayı güncelleyip almanı öneririm.

Dediğin gibi yapıcam zaten Kasa ve anakartı değiştireceğim teşekkürler cevap için
Colorful un o a620 si güzel bence değişmene gerek yok, çift m2 slotu , pasif soğutması var daha ne olsun. Bir a620 çipsete göre oldukça dolu bir anakart.

Anladım teşekkürler bilgi için 🫡

3-4 hafta civarı oldu imzamdaki sistemi ordan aldım. Gayet memnunum bir sıkıntı yaşamadım 4 yıl önce de bilgisayar almıştım iade etmiştim memnun kalmadığım için sıkıntı çıkarmamışlardı. İki kez işim düştü sorunsuz atlattım. Öneriyorum.

3-4 hafta civarı oldu imzamdaki sistemi ordan aldım. Gayet memnunum bir sıkıntı yaşamadım 4 yıl önce de bilgisayar almıştım iade etmiştim memnun kalmadığım için sıkıntı çıkarmamışlardı. İki kez işim düştü sorunsuz atlattım. Öneriyorum.
Doğrudur hocam çok sağol tecrüben için iyi geçinen de var kötü geçinen de zamana bırakıyorum tekrardan sağol

Türk mali olmasi tercih etmemek icin yeterli bir sebep diye dusunuyorum. Cok fazla sikayet var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,062
Üyeler
184,100
Son üye
ozantt
Geri