AOC Gaming 27G2SP - 27 inç FHD monitör, 165 Hz, 1 ms, FreeSync Premium (1920x1080, VGA, HDMI, DisplayPort) elimde mevcut kullandığım bir monitör 2. elden satıp 2k geçmek mantıklı olur mu veya 24inç düşüp hz arttırmak mı olabilir ?
Rekabetçi fps oyunlar oynamıyorsanız 100-120hz üstü çok fark etmez bence. Oynuyorsan bir şey diyemem tabi.o zaman inç düşürüp hz yükseltmek mantıklı olur doğru mudur hocam
Lol gibi oyunlarda 2k 4k fark eder mi ki hocam? Örneğin 4k da lol oynadıktan sonra 1080p çamur geliyor aga falan diyecek kadar fark var mı6700 XT - i5 12400F artık LOL'de bile bana 2K'da eski keyfi vermiyor. Ben bile 2K'dan düşüp acaba oyun oynamak için 24" 240hz felan mı geçsem diye düşündüm. Tavsiye etmem, akıcılıktan ödün vermiş olursunuz. Fakat 27" FULL HD için büyük, 24" çok daha akıcı görüntü sağlar.
rekabetçi oynuyorum ama o kadar bir hz ihtiyacı yok diye düşünüyorum sadece sıkıntıdan böyle bir şeye kalkmaya gerek var mı ?Rekabetçi fps oyunlar oynamıyorsanız 100-120hz üstü çok fark etmez bence. Oynuyorsan bir şey diyemem tabi.
Bence gerek yok ama diyorsan ki illa başka bir şey alacağım ben senin yerinde olsam daha büyük monitöre geçerdim.rekabetçi oynuyorum ama o kadar bir hz ihtiyacı yok diye düşünüyorum sadece sıkıntıdan böyle bir şeye kalkmaya gerek var mı ?
Bence gerek yok ama diyorsan ki illa başka bir şey alacağım ben senin yerinde olsam daha büyük monitöre geçerdim.
Valla hocam 3 sene önceye kadar FULL HD, profesyonel Pubg, hobi olarakta lol, valorant felan oynuyordum sonrasında 2K'ya geçiş yaptım fakat o geçişte bir şey farketti mi hiç hatırlamıyorumLol gibi oyunlarda 2k 4k fark eder mi ki hocam? Örneğin 4k da lol oynadıktan sonra 1080p çamur geliyor aga falan diyecek kadar fark var mı
Benim yazdıklarımı şiddetle okuyup, size baya benzer bir profil olarak düşünerek tavsiyemi almanızı öneririmrekabetçi oynuyorum ama o kadar bir hz ihtiyacı yok diye düşünüyorum sadece sıkıntıdan böyle bir şeye kalkmaya gerek var mı ?
Ben 42" kullanıyorum 50" almayı düşünüyorum.27 zaten büyük değil mi yeterince32 inç mi döneyim
yani mantıklı olan hz yükseltmek diyorsunuzValla hocam 3 sene önceye kadar FULL HD, profesyonel Pubg, hobi olarakta lol, valorant felan oynuyordum sonrasında 2K'ya geçiş yaptım fakat o geçişte bir şey farketti mi hiç hatırlamıyorumAma her oyunda illa ki farkediyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim yazdıklarımı şiddetle okuyup, size baya benzer bir profil olarak düşünerek tavsiyemi almanızı öneririm![]()