MONİTÖR DEĞİŞİKLİĞİNE GEREK VAR MI ?

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
127
AOC Gaming 27G2SP - 27 inç FHD monitör, 165 Hz, 1 ms, FreeSync Premium (1920x1080, VGA, HDMI, DisplayPort) elimde mevcut kullandığım bir monitör 2. elden satıp 2k geçmek mantıklı olur mu veya 24inç düşüp hz arttırmak mı olabilir ?

Ekran kartınız ve işlemciniz nedir şefim?

6650xt ryzen5 5500 şimdi diyeceksin ki 2k gerek yok sistem kaldırmaz demi :D

6700 XT - i5 12400F artık LOL'de bile bana 2K'da eski keyfi vermiyor. Ben bile 2K'dan düşüp acaba oyun oynamak için 24" 240hz felan mı geçsem diye düşündüm. Tavsiye etmem, akıcılıktan ödün vermiş olursunuz. Fakat 27" FULL HD için büyük, 24" çok daha akıcı görüntü sağlar.

o zaman inç düşürüp hz yükseltmek mantıklı olur doğru mudur hocam

6700 XT - i5 12400F artık LOL'de bile bana 2K'da eski keyfi vermiyor. Ben bile 2K'dan düşüp acaba oyun oynamak için 24" 240hz felan mı geçsem diye düşündüm. Tavsiye etmem, akıcılıktan ödün vermiş olursunuz. Fakat 27" FULL HD için büyük, 24" çok daha akıcı görüntü sağlar.
Lol gibi oyunlarda 2k 4k fark eder mi ki hocam? Örneğin 4k da lol oynadıktan sonra 1080p çamur geliyor aga falan diyecek kadar fark var mı

Rekabetçi fps oyunlar oynamıyorsanız 100-120hz üstü çok fark etmez bence. Oynuyorsan bir şey diyemem tabi.
rekabetçi oynuyorum ama o kadar bir hz ihtiyacı yok diye düşünüyorum sadece sıkıntıdan böyle bir şeye kalkmaya gerek var mı ?

rekabetçi oynuyorum ama o kadar bir hz ihtiyacı yok diye düşünüyorum sadece sıkıntıdan böyle bir şeye kalkmaya gerek var mı ?
Bence gerek yok ama diyorsan ki illa başka bir şey alacağım ben senin yerinde olsam daha büyük monitöre geçerdim.

Lol gibi oyunlarda 2k 4k fark eder mi ki hocam? Örneğin 4k da lol oynadıktan sonra 1080p çamur geliyor aga falan diyecek kadar fark var mı
Valla hocam 3 sene önceye kadar FULL HD, profesyonel Pubg, hobi olarakta lol, valorant felan oynuyordum sonrasında 2K'ya geçiş yaptım fakat o geçişte bir şey farketti mi hiç hatırlamıyorum :D Ama her oyunda illa ki farkediyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim yazdıklarımı şiddetle okuyup, size baya benzer bir profil olarak düşünerek tavsiyemi almanızı öneririm :)

27 zaten büyük değil mi yeterince :D 32 inç mi döneyim
Ben 42" kullanıyorum 50" almayı düşünüyorum. :) Rekabetçi oyunlar ve günlük kullanım için ufak bir monitörüm var yanda. Hikayeli vs. oyunlarıysa büyük ekranda oynuyorum. Bence en ideali bu. O an keyfim ne istiyorsa ona uygun bir olanağım oluyor kısacası.

Valla hocam 3 sene önceye kadar FULL HD, profesyonel Pubg, hobi olarakta lol, valorant felan oynuyordum sonrasında 2K'ya geçiş yaptım fakat o geçişte bir şey farketti mi hiç hatırlamıyorum :D Ama her oyunda illa ki farkediyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim yazdıklarımı şiddetle okuyup, size baya benzer bir profil olarak düşünerek tavsiyemi almanızı öneririm :)
yani mantıklı olan hz yükseltmek diyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,020
Üyeler
183,505
Son üye
siyahhoodie
Geri