İnstagramdan parfüm alınır mı??(davi luxury)

wexy_577

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar instagramda görmüş olduğumu bir parfüm sayfası vardı adı davi luxury parfum bu sayfadan sizce alınır mı? baya bi alıcısı var güvenmedim alan varmı? Alan varsa bilgilendirirseniz Sevinirim.

İnstadaki mağazalar pr için ortalama ünlülere ürün gönderip kendilerine övgü alıyorlar yorumlarına da pek güvenemiyorum bunun yerine david walker, bargello, mad e bakabilirsin

kardom ben almam ama kapıda ödeme varsa alırım (aldım ya yani). Yok kapıda ödeme falan yapamıyoruz diyorsa benim gözümde net dolandırıcıdır yani. Ayriyeten de kaliteli parfüm arıyorsan ricardo veron parfümlerini öneririm kardom kalite akar yani.

Merhabalar instagramda görmüş olduğumu bir parfüm sayfası vardı adı davi luxury parfum bu sayfadan sizce alınır mı? baya bi alıcısı var güvenmedim alan varmı? Alan varsa bilgilendirirseniz Sevinirim.
Ben şahsen instadan günah bile almam

kardom ben almam ama kapıda ödeme varsa alırım (aldım ya yani). Yok kapıda ödeme falan yapamıyoruz diyorsa benim gözümde net dolandırıcıdır yani. Ayriyeten de kaliteli parfüm arıyorsan ricardo veron parfümlerini öneririm kardom kalite akar yani.
Valla reis alan 2 3 arkadaşa sordum memnunlar yazdım valla bilemiyorum

Valla hocam çok kararsız kaldım siz baktinizmi instagram sayfasına
kardom baktım ondan emin olamadım zaten yorumlar falan çok az ve ref göremedim adam akıllı ref olsa eyw da ref yok adamlarda

kardom baktım ondan emin olamadım zaten yorumlar falan çok az ve ref göremedim adam akıllı ref olsa eyw da ref yok adamlarda
Ref var hocam story lerde öne çıkanlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış hesabımı baktınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,243
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri