🔥İndirim INNO3D RTX 5070 Ti X3 37.836 TL

hocam bende inno3d 4060 ti çift fanlı model var hot spot 102-103 derecelerde dolaşıyor kartı satamıyorum bu sebepten dolayı bir daha inno3d tercih edeceğimi sanmıyorum kasamın hava akışı da gayet yeterli bir yıl bile olmadı kartı alalı memnun değilim dürüst olmak gerekirse
INNO3D 4000 serisinde bayağı kötü ama 5000 serisinde gayet iyiler.

Çoğu kişi SFF model olmasını es geçiyor. XPG Valor Mesh gibi ekran kartı girişi kısa olan kasalara takılabilir.

Hangi model drmos da monolithic kullanıyor?

Ventus la Asus TUF kullanmıyormuş pardon

Gördüğün üzere hocam hepsi tepe model ventus v.b. de monolithic değil vrmler, uPi.

Son düzenleme:
Gördüğün üzere hocam hepsi tepe model ventus v.b. de monolithic değil drmoslar, uPi.
Ventus kullanıyormuş ama Asus TUF yok.

Ventus kullanıyormuş ama Asus TUF yok.

Ventus kullanmıyor. Ventus vrmler uPi.
Edit: vrm demek istedim benim hatam haklısınız :D

Ventus kullanmıyor. Ventus vrmler uPi.
Edit: vrm demek istedim benim hatam haklısınız :D
Bende onu düşünüyordum... ama sizde haklısınız attığım modellerin neredeyse hepsi tepe model, W1zard'a ekran kartı hediye etmek lazım. Benim Ultra W OC yi de güzelce incelese keşke
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

35K ya kadar düşmesi lazım bu kartların artık.
Umut yok :D (Allah'tan umut kesilmez)

Son düzenleme:
Bende onu düşünüyordum... ama sizde haklısınız attığımız neredeyse hepsi tepe model, W1zard'a ekran kartı hediye etmek lazım. Benim Ultra W OC yi de güzelce incelese keşke
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umut yok :D (Allah'tan umut kesilmez)
2988 modelinin Datasheet'i halka açık olsa beraber inceleyebilirdik fakat upi uP9529Q datasheeti incelediğim kadarıyla ve piyasadaki kartlarda kullanımına baktığım da genelde orta segmentte kullanılmış (istisnalar var) ama mps2988 modeli daima üst model kartlar da kullanılmış neredeyse özellikle msi evet düşük modellerde bazen saçmalıyor doğrudur ama top tier kartlarında parçadan pek kıstığını görmedim vanguard da dahil bu tercih edildiyse tercih belli demektir zaten upi ve mps kıyaslandığında mps daha değerli bir şirket. Şirketler de özellikle pahalı kartlarında bunu kullanmış gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,267
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri