🔥İndirim INNO3D RTX 5070 Ti X3 37.836 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,326

Sadece marka ismine bakarak INNO3D çöp, alınmaz demeden önce inceleme videosunu izleyiniz.

Tekrardan stokta. Sadece 300 mm olmasına rağmen soğutması fena değil. Bu fiyatta tepe model PNY satıldı ama o birdaha asla bu fiyatta satılmaz hele ki satıcının Sinerji olduğunu düşünürsek.

@Abdullah Hacıgül hocamız inceledi:

Son düzenleme:
Ben 5070 olanı aldım gayet memnunum sıcaklık 50derecelerde geziyor. Biraz cw var ama yapacak bise yok eski kartım 4070 süperde de vardı.

Bu sff değil mi bazı kartlarda sff olduğu yazıyor bunda yazmıyor ıtx kasada çalışması için tasarlanan kart soğutmasının kötü olma ihtimali yok.

Sadece marka ismine bakıp INNO3D çöp, alınmaz demeden önce inceleme videosunu izleyiniz.

Tekrardan stokta. Sadece 300 mm olmasına rağmen soğutması fena değil. Bu fiyatta tepe model PNY satıldı ama o birdaha asla bu fiyatta satılmaz hele ki satıcının Sinerji olduğunu düşünürsek.

Bu fiyata PNY yok muydu

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kart çöp denemez bu seviyelerde ama masaüstünde bile 30% fanda çalıştığı gerçeği var, ben tercih etmem ama tercih eden de buna göre tercih eder ve kendi bileceği iştir.

Güzel fiyat! Benzer fiyata 4070 Ti Super kullanıyorum. :)

Sadece marka ismine bakarak INNO3D çöp, alınmaz demeden önce inceleme videosunu izleyiniz.

Sadece görünüş sevmiyorum, kapalı kasası veya estetik takıntısı olmayan için güzel.

Ne bileyim arkadaşlar 3 fazlasına pny en üst model alın derim bütçeniz varsa. Burda ki tek konu görünüş v.b. değil kullanılan componentler ha sorun mu? Sanmıyorum ama 3k çok değil 38k vermişken

Kart çöp denemez bu seviyelerde ama masaüstünde bile 30% fanda çalıştığı gerçeği var, ben tercih etmem ama tercih eden de buna göre tercih eder ve kendi bileceği iştir.
Bu bilgi yanlış zero fan özelliği var, pc boştayken çalışmıyor fanları

Ne bileyim arkadaşlar 3 fazlasına pny en üst model alın derim bütçeniz varsa. Burda ki tek konu görünüş v.b. değil kullanılan componentler ha sorun mu? Sanmıyorum ama 3k çok değil 38k vermişken
Fark 4 bin TL oldu bile. Sürekli zamlıyorlar.

hocam bende inno3d 4060 ti çift fanlı model var hot spot 102-103 derecelerde dolaşıyor kartı satamıyorum bu sebepten dolayı bir daha inno3d tercih edeceğimi sanmıyorum kasamın hava akışı da gayet yeterli bir yıl bile olmadı kartı alalı memnun değilim dürüst olmak gerekirse

Geri