Ryzen 5 vs i3 işlemci?

pcmeraklisi34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,307
Bende i3 8300K işlemci var overclocklu kullanıyorum normalde yeni nesile geçmek istiyordum ama anakart değişmesi gerekeceği için onun yerine AMD düşünüyorum acaba Ryzen 5 alsam i3 den hızlı olur mu bazıları senin işlemcin zaten Ryzen 5 ile denk dediler boşa işlemci parası vermek istemiyorum.

Doğrudur ama ben izlek vs kullanmıyorum oyun oynuyorum sadece.
tamam kral yine farkeder ayrıca önceki konularındada söyledik r5 5600 geç r3 3100 bile alsan o işlemciden iyi performans gösterir

tamam kral yine farkeder ayrıca önceki konularındada söyledik r5 5600 geç r3 3100 bile alsan o işlemciden iyi performans gösterir
Donma sorununu geçirir mi işlemciye 4 bin lira masraf edeceğim sonuçta değmesi lazım bazı yorumlarda benzer diyorlar o kafamı karıştırdı.

Donma sorununu geçirir mi işlemciye 4 bin lira masraf edeceğim sonuçta değmesi lazım bazı yorumlarda benzer diyorlar o kafamı karıştırdı.
ekran kartın 6800 dü sanırım eğer 4k oynuyacaksan geçirir

Doğrudur ama ben izlek vs kullanmıyorum oyun oynuyorum sadece.
Kral izlek sanal çekirdek demek😀 şu devirde 8 izlek kullanmayan oyun sanırım kalmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi ki geçirir 4 izlek işlemci ile stabil cs oynanmıyor artık

Yetmezse ona da overclock yapabilirim değil mi? Benim i3 overclocklu çünkü.
alacağın anakarta bağlı yapabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer aradaki fiyat farkı az ise 5600x al oc performansı daha iyi

Geri