Bu gamepad alınır mı

Kullanmadığım ürün pek tavsiye etmiyorum ama G5 Pro'dan daha avantajlı yönleri varsa tercih edilir.
Beitong ürün kalitesi için gerçekten üstün bir firma. Eğer Cyclone 2 almadan önce olsaydı bu ikisi kesinlikle en kötü ihtimalle kp20 alırdım.

Beitong ürün kalitesi için gerçekten üstün bir firma. Eğer Cyclone 2 almadan önce olsaydı bu ikisi kesinlikle en kötü ihtimalle kp20 alırdım.
Link paylaşır mısın ben de bir göz atayım. Canım sıkıldıkça gamepad alıyorum :)

Link paylaşır mısın ben de bir göz atayım. Canım sıkıldıkça gamepad alıyorum :)
Ben de aynı şekilde hocam. Atayım

Ben de aynı şekilde hocam. Atayım
Değişik görünüyor daha önce TMR stickler kullanmadım ve ne olduğunu bilmiyorum açıkçası. Teşekkür ettim link için.

Değişik görünüyor daha önce TMR stickler kullanmadım ve ne olduğunu bilmiyorum açıkçası. Teşekkür ettim link için.
Rica ederim. TMR Hall effectten daha üstün bir teknoloji. Daha hassas ve güç tüketimi daha düşük. Stick drift gene olmuyor

Rica ederim. TMR Hall effectten daha üstün bir teknoloji. Daha hassas ve güç tüketimi daha düşük. Stick drift gene olmuyor
Siz kullanıyor musunuz hissi hall efectlerden farklı mı? Teknolojiden memnun olsam da hall effect hissini pek beğenmiyorum.

pk40 son tercıh olucak o zaman hocalarım ama butcede ınsallah sorun cıkmaz :D @katipke @TechGuy
Araştırmıştım zamanında baya ve güzel bir koldu. İsterseniz garanti olması açısından cyclone 2 de alabilirsiniz. 1-2 hafta civarı beklerseniz kendim de test etmiş olurum kolu, yazarım. Ya da direkt dediklerime güvenirseniz de alabilirsiniz 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri