TechGuy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,350
Kullanmadığım ürün pek tavsiye etmiyorum ama G5 Pro'dan daha avantajlı yönleri varsa tercih edilir.Bu beitonglar daha iyi
Kullanmadığım ürün pek tavsiye etmiyorum ama G5 Pro'dan daha avantajlı yönleri varsa tercih edilir.Bu beitonglar daha iyi
Beitong ürün kalitesi için gerçekten üstün bir firma. Eğer Cyclone 2 almadan önce olsaydı bu ikisi kesinlikle en kötü ihtimalle kp20 alırdım.Kullanmadığım ürün pek tavsiye etmiyorum ama G5 Pro'dan daha avantajlı yönleri varsa tercih edilir.
Link paylaşır mısın ben de bir göz atayım. Canım sıkıldıkça gamepad alıyorumBeitong ürün kalitesi için gerçekten üstün bir firma. Eğer Cyclone 2 almadan önce olsaydı bu ikisi kesinlikle en kötü ihtimalle kp20 alırdım.
Ben de aynı şekilde hocam. AtayımLink paylaşır mısın ben de bir göz atayım. Canım sıkıldıkça gamepad alıyorum![]()
Değişik görünüyor daha önce TMR stickler kullanmadım ve ne olduğunu bilmiyorum açıkçası. Teşekkür ettim link için.Ben de aynı şekilde hocam. Atayım
![]()
BEITONG KunPeng 40 Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Rica ederim. TMR Hall effectten daha üstün bir teknoloji. Daha hassas ve güç tüketimi daha düşük. Stick drift gene olmuyorDeğişik görünüyor daha önce TMR stickler kullanmadım ve ne olduğunu bilmiyorum açıkçası. Teşekkür ettim link için.
Siz kullanıyor musunuz hissi hall efectlerden farklı mı? Teknolojiden memnun olsam da hall effect hissini pek beğenmiyorum.Rica ederim. TMR Hall effectten daha üstün bir teknoloji. Daha hassas ve güç tüketimi daha düşük. Stick drift gene olmuyor
Triggerları analog değil, yarış oyunu tarzı bir şey oynayacaksanız sıkıntı çıkarır. Sadece tuş gibi işliyor trigger tuşları.https://wraithesports.com/products/bigbig-won-blitz-2-alps-oyun-kolu?variant=48943380693185 su nasıldır hocam pk40 gore 2000hz vs yazıyor tmr cekınce 3600 nasıldır hocam @TechGuy @katipke
Benim beğendiğim bir model değil. Özellikle G5 Pro varken ben tercih etmezdim.https://wraithesports.com/products/bigbig-won-blitz-2-alps-oyun-kolu?variant=48943380693185 su nasıldır hocam pk40 gore 2000hz vs yazıyor tmr cekınce 3600 nasıldır hocam @TechGuy @katipke
Bildiğim bir gamepad değil ama arkadaş baya övüyor, bir bildiği vardır. Ben kullanmadığım ürüne kefil olmam
Araştırmıştım zamanında baya ve güzel bir koldu. İsterseniz garanti olması açısından cyclone 2 de alabilirsiniz. 1-2 hafta civarı beklerseniz kendim de test etmiş olurum kolu, yazarım. Ya da direkt dediklerime güvenirseniz de alabilirsiniz