Mchose G75 Pro Cabbage Tofu Switch V3 (Stok Bekleyenlere) 2.299,00 ₺.

Tofu V2 switch ile V3 arasında ne fark var? Benim için ses karakteristiği önemli değil. Dayanıklılık, kalite açısından bir fark var mı?

Tofu V2 switch ile V3 arasında ne fark var? Benim için ses karakteristiği önemli değil. Dayanıklılık, kalite açısından bir fark var mı?
Tofu V3 Switch diye bir switch yok gaming gen yanlış yazmış. Piyasada sadece V1 ve V2 var G75 Pro'da da en güncel olan yani V2 var.

Klavye geldi. Siyah pahalı olduğu için yeşili aldım ama hiç de fena değilmiş. Yakışıklı duruyor. Bazı harfler biraz silik kalmış. Mesela home tuşunun e'si diğerlerine göre biraz silik. Bir de bu kutudan çıkan yedek switchlerin pinleri eğik. İlk defa mekanik klavye kullanıyorum. İşlemci pini gibi hassas şeyler mi bunlar? Takacağımız zaman elle düzeltsek olur mu?

20250724_144212.webp

Klavye geldi. Siyah pahalı olduğu için yeşili aldım ama hiç de fena değilmiş. Yakışıklı duruyor. Bazı harfler biraz silik kalmış. Mesela home tuşunun e'si diğerlerine göre biraz silik. Bir de bu kutudan çıkan yedek switchlerin pinleri eğik. İlk defa mekanik klavye kullanıyorum. İşlemci pini gibi hassas şeyler mi bunlar? Takacağımız zaman elle düzeltsek olur mu?

Alıntıyı görüntüle
Düzeltirsin sıkıntı olmaz kırmamaya dikkat et.

Elimde Asus Rog Strix Scope NX Delux kablolu klavye var, bunu satıp mchose a geçilir mi ya da asusu yedekte mi tutsam kararsızım.
Ne diyorsunuz elimde bu ürün varken geçeyim mi geçmeyeyim mi? Asus da red switch var, MCHose g75 pro nun blue switch sesi rahatsız eder mi?

Elimde Asus Rog Strix Scope NX Delux klavye var, bunu satıp mchose a geçilir mi ya da asusu yedekte mi tutsam kararsızım.
Ne diyorsunuz elimde bu ürün varken geçeyim mi geçmeyeyim mi? Asus da red switch var, MCHose g75 pro nun blue switch sesi rahatsız eder mi?
Mchose da blue switch yok onu nerden gördün veya okudun bilmiyorum Cabbage Tofu V2 switchler var thocky ve güzel bir sesi var. Geçilir.

Mchose da blue switch yok onu nerden gördün veya okudun bilmiyorum Cabbage Tofu V2 switchler var thocky ve güzel bir sesi var. Geçilir.
Araştırırken gördüm doğru değilse sevindim gerçekten blue switch sesine dayanamıyorum çünkü. Peki elimdeki klavye yi satayım mı yoksa yedektemi dursun ne dersin?

Elimde Asus Rog Strix Scope NX Delux kablolu klavye var, bunu satıp mchose a geçilir mi ya da asusu yedekte mi tutsam kararsızım.
Başka fikri olan varsa söylerse sevinirim, kararsız kaldım fikirlerinize göre elden çıkartacağım ya da tutacağım arkadaşlar.

Renkler arasında sadece renk farkı mı var ? Yoksa özellik bakımından bir farklılık mevcutmudur. Nereden almak daha mantıklı oluyor kampanya falan bakımından yardımcı olabilicek var mı ? Teşekkürler.

Geri