Windows 11 mi 11 Pro Mu

Hocam 11 pro yüklü geldikten sonra mecburen format atıp mı 11e geciş yapmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14 Ekim'de
Bu kadar kötü bir işletim sistemi yapıp 11 den bahsediyorum nasıl 10 u bitiriyorlar aklım almıyor o zmn ciddi bi performans iyileştirmesi yapmaları lazım 11e

çok bir fark yok sadece pro da ekstra programlar yüklü eğer kullanmayacaksan 11 yüklemen daha mantıklı

11 pro sıkıntı çıkarır mı veya kasar mı
Sıkıntı çıkarmaz, gereksiz hizmetler var; bilemiyorum. Ben Home SL ve 2021 LTSC kullanıyorum, 4 saat ayar yapmakla uğraşıyor her formatta

Arkadaşlar merhaba geçen hafta incehesaptan oyun için sistem almıştım win 11 pro deneme sürü ile gönderceklermiş. Sizce oyun için sıkıntı yapar mı ona göre windows 11 home yükleyin dicem
windows 11 pro yüklersen lisans anahtarı bende var hallederiz

1754466464145.webp

Windows sürümleri arasında hız farklı çok çok az denecek kadar azdır.

Ev ve oyun kullnıcıysanız benim gibi. EV/Home sürümü.
Ama bitlocker applocker Hyper-V gibi uygulamalara ihtiyacınız var ise Pro kurabilirsiniz.
Pro sürümde daha fazla uygulama olduğundan Ev sürümüne göre daha şişkin ve biraz daha yavaştır.

+Dipnot yıllarca WinXP pro WinVista Win7 ultimate kullnıp ne kadar gereksiz olduğunu anladığım zaman en alt sürümün değerini anladığım gündür.

windows 11 pro yüklersen lisans anahtarı bende var hallederiz
Tamamdır hocam teşekkür ederim sistem gelince yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Windows sürümleri arasında hız farklı çok çok az denecek kadar azdır.

Ev ve oyun kullnıcıysanız benim gibi. EV/Home sürümü.
Ama bitlocker applocker Hyper-V gibi uygulamalara ihtiyacınız var ise Pro kurabilirsiniz.
Pro sürümde daha fazla uygulama olduğundan Ev sürümüne göre daha şişkin ve biraz daha yavaştır.
Home sürümü oyun için daha iyi olduğu kesin gibi artık mecbur belli bir süre 11 pro da takılcaz sonra format atıp home sürümüne geçerim

Bu arada benim gibi Windows üzerinde lisans gelen biglisayar aldıysanız ilk defa karşılaştığım bir durum var.
Normnalde Win10/11 pro lisansı ile geldi fakat daha fazla performans almak için Home/Ev sürümü yükledim.
İlginçtir otomatik onuda ekinleştirdi normalde uymaması lazımdı.

1754466952791.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,127
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri