Windows 11 mi 11 Pro Mu

Tamamdır hocam teşekkür ederim sistem gelince yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Home sürümü oyun için daha iyi olduğu kesin gibi artık mecbur belli bir süre 11 pro da takılcaz sonra format atıp home sürümüne geçerim
Sana nasıl uyarsa onu yap. 25 yıldır bilgisayar kullnıyorum enterprise bile kullandım her türlü sürümü ama bir yararını daha görmedim
Şuan ki tecrubem olsa WinXP Home / Win7Vista Home Basic yada Permyum / Win8 home kullnırdım.

Bu arada benim gibi Windows üzerinde lisans gelen biglisayar aldıysanız ilk defa karşılaştığım bir durum var.
Normnalde Win10/11 pro lisansı ile geldi fakat daha fazla performans almak için Home/Ev sürümü yükledim.
İlginçtir otomatik onuda ekinleştirdi normalde uymaması lazımdı.

Alıntıyı görüntüle
Başka bir yerde aynı durumu gördüm ben de böyle olması normalmiş sanırım. Başka biri de 11 pro dan 10 home sürümüne geçiş yapınca yine etkin oldu kendiliğinden.

Tamamdır hocam teşekkür ederim sistem gelince yazarım

Home sürümü oyun için daha iyi olduğu kesin gibi artık mecbur belli bir süre 11 pro da takılcaz sonra format atıp home sürümüne geçerim
Gerek yok bence sürüm düşürmeye. Bir sıkıntısını görmezsin. Hazır 11 pro yüklü geliyor kalsın. Ben de oyun oynuyorum çoğunlukla dizi film falan da izliyorum bir sıkıntı yok gani gayet düzgün çalışıyor. Eğer sen bir sıkıntı yaşarsan o zaman bakarsın.

Gerek yok bence sürüm düşürmeye. Bir sıkıntısını görmezsin. Hazır 11 pro yüklü geliyor kalsın. Ben de oyun oynuyorum çoğunlukla dizi film falan da izliyorum bir sıkıntı yok gani gayet düzgün çalışıyor. Eğer sen bir sıkıntı yaşarsan o zaman bakarsın.
Aynen hocam durumu sormak için incehesap'ı aradım pro ve home sürümü aynı performansı verir nerdeyse dedi

Home kur, key gerekse ozel atarsın.
300 civar home retail var.
11 pro deneme sürümü yüklü olarak geliyormuş

Aynen hocam durumu sormak için incehesap'ı aradım pro ve home sürümü aynı performansı verir nerdeyse dedi

11 pro deneme sürümü yüklü olarak geliyormuş
Hangi surumu kurarsam kurayım sl, home, pro etkinleştirmede fark etmiyor ama 3 sistem hepsi home:
10 22h2
W11 24h2
W11 25h2 5570 dev
Bitlocker belasıyla ugrasmak istemezsen home tabii ki😁
Rıfusla yuklersin;
Hatta kendine gore modla vs daha guzel olur👍

Hangi surumu kurarsam kurayım sl, home, pro etkinleştirmede fark etmiyor ama 3 sistem hepsi home:
10 22h2
W11 24h2
W11 25h2 5570 dev
Bitlocker belasıyla ugrasmak istemezsen home tabii ki😁
Rıfusla yuklersin;
Hatta kendine gore modla vs daha guzel olur👍
Hiç o işleri bilmiyorum ben de :d
Memnun kalmazsam format atıp gecicem home sürümüne

Pro tavsiye ederim, kurduktan sonra saçma sapan kms vs ile etkinleştirme yapma ucuza lisans satan yerler mevcut golisansı öneririm.

Pro tavsiye ederim, kurduktan sonra saçma sapan kms vs ile etkinleştirme yapma ucuza lisans satan yerler mevcut golisansı öneririm.
Şuan pro kullanıyorum memnunum bir sıkıntısı yok.

Fark etmiyor.
Microsoft activation scrips ile etkinleştirebilirsin.

Geri