Monarch Leviathan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 882
Yok reis ben de öyle yaptım 792 lira gösteriyor.Linkten girmeyin, mobil appten arayarak bulun.
Yok reis ben de öyle yaptım 792 lira gösteriyor.Linkten girmeyin, mobil appten arayarak bulun.
Hocam mobilden dümdüz hesap açıp mı aldınızSon 1 tane kaldı aldım 380 e geldi eyw kral
Ben uygulamadan aldım, hesabı da oradan açtım.Hocam mobilden dümdüz hesap açıp mı aldınız
kargo garantisini almaFiyat bende böyle gözüküyor.
Ben kargo garantili aldım bakmadım ona ne olur ki ??kargo garantisini alma
Daha çok ödemiş oluyorsun. Kargo sorunsuz gelirse boşa gidiyor işteBen kargo garantili aldım bakmadım ona ne olur ki ??
Ok sorunsuz gelsin de 3 kuruş önemli değilDaha çok ödemiş oluyorsun. Kargo sorunsuz gelirse boşa gidiyor işte
güvenilir mi bu sitew yeni duydumMerhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere temu artık önceden olduğu kadar hesaplı değil. Shein'den yaptığım ve çok uyguna gelen alışverişlerimden hareketle birkaç ürün indirimini sizinle paylaşıyorum. Her ürün için yeni hesap açıp, ilk siparişte tek ürün satın almalısınız yoksa fiyat fırlıyor.
Alıntıyı görüntüle
https://tr.shein.com/Cherry-Origina...Mekanik-Klavye-Tuş-Başlıkları-p-95979438.html
Ben kırmızı ve pembe olan setten birer tane aldım.
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
İkinci elde sık görmüş olabilirsiniz, sakura keycaps 360tlye denk geldi.
Son olarak klasik switchler de çok ucuz.
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
1 Switch 2 tl'ye geliyor. Yeni hesap açmayı unutmayın.
Benim siparişlerin hepsi kargoya verilmiş PAL ile, zaten gümrük vergisini önden alıyor temu gibi. Sorun çıkacağını sanmıyorum