Çözüldü✓ AMD R5 3600'den R5 5600'e geçiş yapmak mantıklı mı?

Hocam sıfır almayı düşünüyorum. 2. el bakmamı önerir misin? bir diğer sorum da eski işlemciyi çıkarıp yeni işlemciyi takınca pc her zamanki gibi açılacak dimi. Farklı şeyler gelmez diye düşünüyorum
Knk yanlış bilmiyorsam bios update lazım sıfır al ben daha yeni ikinci el aldım 5600 patladı bulaşma 2. El işini bilmiyorsan 3600 yaz sahibindene taban fiyatı belirle acil satacaksan koy ucuza yoksa kafana göre yani

Knk yanlış bilmiyorsam bios update lazım sıfır al ben daha yeni ikinci el aldım 5600 patladı bulaşma 2. El işini bilmiyorsan 3600 yaz sahibindene taban fiyatı belirle acil satacaksan koy ucuza yoksa kafana göre yani
Acil satmayacağım .Eylül ayında düşünüyorum değişikliği. Şu an yoğunum pek ilgilenemem.

5600 da karar kıldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

testlere baktığımda çok fark göremedim de tam olarak ne değişir. Benim için CS fps önemli
Knk i5 12400f alabilirsin iki arkadaşım aldı memnun ikiside cs için kullanıyor gayet memnunlar ama 5600 özellik açısından kıyaslamasını bilmiyorum

Knk i5 12400f alabilirsin iki arkadaşım aldı memnun ikiside cs için kullanıyor gayet memnunlar ama 5600 özellik açısından kıyaslamasını bilmiyorum
Anakart değiştirmem gerekmez mi intele geçmek için? AMD den memnunum açıkçası

Acil satmayacağım .Eylül ayında düşünüyorum değişikliği. Şu an yoğunum pek ilgilenemem.
Baktımda kutulu stok fanlı bi tane 2.6 ya koyulmuş ordan kıyasla kutusu faturası garantisi varsa stok fabı varsa ama 5600 e geçersen ekstra soğtucu alman lazım onu söyliyim

Ayrıca aşağıdaki seçeneklerden kutulu olan ile kutusuz fanlı arasında ne fark olur?. Kutusuz fanlı da orijinal sıfır gelir dimi?
1754659056236.webp

Yanlış Bilgilendirme
Anakart değiştirmem gerekmez mi intele geçmek için? AMD den memnunum açıkçası
Bildiğim kadarıyla ikiside aynı soket ama ben de amd kullanıyorum bilmiyorum açıkçası öyle diyorsan sen bilirsin yani sadece öneri benimkisi

Ayrıca aşağıdaki seçeneklerden kutulu olan ile kutusuz fanlı arasında ne fark olur?. Kutusuz fanlı da orijinal sıfır gelir dimi?
Alıntıyı görüntüle
tabii ki satarken daha kolay olur kargo riski azalır

Bildiğim kadarıyla ikiside aynı soket ama ben de amd kullanıyorum bilmiyorum açıkçası öyle diyorsan sen bilirsin yani sadece öneri benimkisi

tabii ki satarken daha kolay olur kargo riski azalır
İkisi aynı soket değil yanlış bilgi veriyorsun. Birisi Am4 diğeri LGA 1700.

Geri