Çözüldü✓ AMD R5 3600'den R5 5600'e geçiş yapmak mantıklı mı?

Ayrıca kutusuz almam işlemciye zarar verir mi?

Entegre ekran kartı var diye biliyorum onlarda ayrıca performans farkıda var az da olsa günün birinde gpu suna bir şey olursa çok işine yarar zaten çokda bi fiyat darkı sanırım
32 MB L3 dururken 16 MB L3 İşlemci öneriyorsun sırf entegre cpu var diye Allah iyiliğini versin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl 5600g 5600 den dahamı kötü
Tabi ki kötü. L3 farkı var.

Soğutucu olarak öneriniz nedir? pahalı olmasın ve kurulumu kolay olsun isterim
Tek fanlı thermalrightlara bakabilirsin kurulumu zor değil. Yaparım dersen çift kule tipi al mis gibi olur.

Soğutucu olarak öneriniz nedir? pahalı olmasın ve kurulumu kolay olsun isterim
Sistemde stok fandan iyi bir fan varsa onu da kullanabilirsin, veya alacaksan Darx X123 alabilirsin 500TL civarında fazlasıyla iş görüyor. Montaj kule tiplerinde genelde benzer zaten çok zor olduğunu da düşünmüyorum.

32 MB L3 dururken 16 MB L3 İşlemci öneriyorsun sırf entegre cpu var diye Allah iyiliğini versin.

Tabi ki kötü. L3 farkı var.

Tek fanlı thermalrightlara bakabilirsin kurulumu zor değil. Yaparım dersen çift kule tipi al mis gibi olur.
Ben düz mantık düşünmüştüm sonuna harf eklenince mantıken iyi olur diye de alakası yokmuş bilmediğin konuda konuşmamak gerek tabi kusura bakmayın

Geri