Çözüldü✓ AMD R5 3600'den R5 5600'e geçiş yapmak mantıklı mı?

5600 yapısı gereği stok fanla durmuyor mecbur almalısın. Olurda yeni sistem dizmek nasip olursa Phantom Spirit gibi kule tipini direkt aktarırsın ama tek fanlıda olası bir durumda gidip 7800x3d falan geçersen tek fanlı pekte işini görmez gibi @loewry gibi şanslı olursan o başka :D
🤣🤣 valla bende anlamadım millet phantom spiritle oyunlarda 80 derece kullanıyor ben tek fanlı ile 70-74 derece

Seni şikayet etmek istiyorum sen bizim rızkımızı yiyorsun. :D
🤣🤣🤣 şans işi hocam önümüz kış bide undervolt ve +200mhz ile oc dengelemesi yaparsam heralde buz gibi çalışır🤣 boşta 51 derece

🤣🤣🤣 şans işi hocam önümüz kış bide undervolt ve +200mhz ile oc dengelemesi yaparsam heralde buz gibi çalışır🤣
Bu adamı lütfen alın buradan hakkımızı yiyor :D 9800x3dyi 70 derece çalıştırmak hem de tek fanla ne demek ya sinir bozucu.

@loewry Hocam kasa nedir ve evde klima var mı? bunlarda önemli konular soğutma için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5600 yapısı gereği stok fanla durmuyor mecbur almalısın. Olurda yeni sistem dizmek nasip olursa Phantom Spirit gibi kule tipini direkt aktarırsın ama tek fanlıda olası bir durumda gidip 7800x3d falan geçersen tek fanlı pekte işini görmez gibi @loewry gibi şanslı olursan o başka :D
Hocam şu an evde kedim var. Kedi gidince kasanın ön paneli sökmeyi düşünüyorum. Sökünce zaten 5-10 derece fark ediyor o. tek fanlı her türlü işimi görür

@loewry Hocam kasa nedir ve evde klima var mı? bunlarda önemli konular soğutma için

Hocam şu an evde kedim var. Kedi gidince kasanın ön paneli sökmeyi düşünüyorum. Sökünce zaten 5-10 derece fark ediyor o. tek fanlı her türlü işimi görür
Adam Adana'da yaşıyormuş çokta fark etmez ona :D Dediğim gibi tek seferlik almak var çok sefer almak var yada yeni sistem dizince aktarmak var. Seçim senin. Ama dediğim gibi her türlü işini görecektir.

Adam Adana'da yaşıyormuş çokta fark etmez ona :D Dediğim gibi tek seferlik almak var çok sefer almak var yada yeni sistem dizince aktarmak var. Seçim senin. Ama dediğim gibi her türlü işini görecektir.
Tek fanlı her türlü işimi görür.

Sonuç olarak kutusuz fansız 5600 + Thermalright Assassin King 120 alıyorum. İşimi fazlasıyla görecek diye düşünürüm.

Bu arada @sunsemi bu soğutucu CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA kasasına uyumludur dimi?

Görür görür hayırlı olsun.
Çok sağolasın hocam. Baya yardımcı oldun teşekkür ettim

Kasa sprange cs2 diye çok kaliteli olmayan bi kasa önü delikli metal bir parça var. Odamda klima yok hayır sıcak

160mm'e kadar destekliyor yani Phantom Spirit bile takabilirsin. Phantom spirit düzü 157mm SEi 154mm. Assasins King 148mm uyumlu.
Fazla para koymak istemiyorum.1k yeter soğutucu için. Şimdiye kadar stok kullanmışım bu bile fazlasıyla işimi görür

Geri