Tamam hocam sağol ben de öğrenmiş oldumİkisi aynı soket değil yanlış bilgi veriyorsun. Birisi Am4 diğeri LGA 1700.
Tamam hocam sağol ben de öğrenmiş oldumİkisi aynı soket değil yanlış bilgi veriyorsun. Birisi Am4 diğeri LGA 1700.
5600X tamam da 5600G neden?Kutusuz 5600x ya da 5600g almaı tavsiye ederim ama kutulu 5600 alacağına
Hocam iki seçenekli soru sordum tabii ki demişsintabii ki satarken daha kolay olur kargo riski azal
5600G önermekte yanlış bilgi. Birisi 32 MB L3e diğeri 16 MB L3e sahip. Yanlış yönlendirme.Kutusuz 5600x ya da 5600g almaı tavsiye ederim ama kutulu 5600 alacağına
Entegre ekran kartı var diye biliyorum onlarda ayrıca performans farkıda var az da olsa günün birinde gpu suna bir şey olursa çok işine yarar zaten çokda bi fiyat darkı sanırım5600X tamam da 5600G neden?
Satıcıya bağlı bir durum olmakla birlikte harici farklı kutu ile geliyor. Ben mesela kutusuz fabsız 7500f aldım yüzük kutusunda geldiAyrıca kutusuz almam işlemciye zarar verir mi?
Nasıl 5600g 5600 den dahamı kötü5600G önermekte yanlış bilgi. Birisi 32 MB L3e diğeri 16 MB L3e sahip. Yanlış yönlendirme.
Soğutucu olarak öneriniz nedir? pahalı olmasın ve kurulumu kolay olsun isterimKutusuz fansız al geç stok fan soğutmuyor zaten 5600ü.
32 MB L3 dururken 16 MB L3 İşlemci öneriyorsun sırf entegre cpu var diye Allah iyiliğini versin.Entegre ekran kartı var diye biliyorum onlarda ayrıca performans farkıda var az da olsa günün birinde gpu suna bir şey olursa çok işine yarar zaten çokda bi fiyat darkı sanırım
Tabi ki kötü. L3 farkı var.Nasıl 5600g 5600 den dahamı kötü
Tek fanlı thermalrightlara bakabilirsin kurulumu zor değil. Yaparım dersen çift kule tipi al mis gibi olur.Soğutucu olarak öneriniz nedir? pahalı olmasın ve kurulumu kolay olsun isterim
Sistemde stok fandan iyi bir fan varsa onu da kullanabilirsin, veya alacaksan Darx X123 alabilirsin 500TL civarında fazlasıyla iş görüyor. Montaj kule tiplerinde genelde benzer zaten çok zor olduğunu da düşünmüyorum.Soğutucu olarak öneriniz nedir? pahalı olmasın ve kurulumu kolay olsun isterim
kanka lütfen zorlamaNasıl 5600g 5600 den dahamı kötü
32 MB L3 dururken 16 MB L3 İşlemci öneriyorsun sırf entegre cpu var diye Allah iyiliğini versin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben düz mantık düşünmüştüm sonuna harf eklenince mantıken iyi olur diye de alakası yokmuş bilmediğin konuda konuşmamak gerek tabi kusura bakmayın32 MB L3 dururken 16 MB L3 İşlemci öneriyorsun sırf entegre cpu var diye Allah iyiliğini versin.
Tabi ki kötü. L3 farkı var.
Tek fanlı thermalrightlara bakabilirsin kurulumu zor değil. Yaparım dersen çift kule tipi al mis gibi olur.