Bilmediğimden soruyorum IPTV yaşa dışı diye biliyorumHiremco nun iptv var bendeki 4gb ram sanırım gayet güzel açıyor bütün programları
Kullanıma göre yasa dışıBilmediğimden soruyorum IPTV yaşa dışı diye biliyorum
Hepsi değil kaçak yayın verenler yasadışı sadeceBilmediğimden soruyorum IPTV yaşa dışı diye biliyorum
onu dememis de bazi iptvlerde ilginc seyler var onlari demishocam maç için bütçe önemli değil daha önce en iyi dedilenler kullandım fakat başka sağlayıcı denemek istiyorum
Botech nero 2 plus al kardom bulursan tüm kanallar mevcut oluyor genelde pişman olanı da görmedim fakat ailen vs varsa bazı kanalları şifrele sıkıntı olmasınhocam maç için bütçe önemli değil daha önce en iyi dedilenler kullandım fakat başka sağlayıcı denemek istiyorum
Sanatsal (+30) derken hocam ???sanatsal (+30 yaş) falan arıyor musun kardom yoksa düz atv kanald falan mı arıyorsun?
Aynen öyle kardom her türlü sanat farkındaysan +18 değil +30 öyle bir sanat icra ediyorlar ve botech pro 2 plus da bu kanallar full hd olarak varlar kardom ve sanat çok güzelSanatsal (+30) derken hocam ???
Sanati Tum Ciplakligiyla ve Cesitliliyle Gordugumuz ve Esinlendigimiz Ufkumuzu Genisleten Santlar mi hocam XD
Sen bu isi biliyorsun kardom SDGADFGHADFGAynen öyle kardom her türlü sanat farkındaysan +18 değil +30 öyle bir sanat icra ediyorlar ve botech pro 2 plus da bu kanallar full hd olarak varlar kardom ve sanat çok güzel